Megnéznétek a görbém? Milyenek az esélyeim, hogy sikrült a baba?
November 2-án volt meg utoljára, 37-41 naposak a ciklusaim és kb 11-re nem várom.
Akkor szeretnék tesztelni is. Szerintetek van esélyem?
Tünetek mell feszülés, ami előtte szokott lenni, néha megszédülök reggel az ágyban és mindig éhesen kelek, illetve többször is rámtör az éhség roham , ez nem jellemző mensi előtt nálam.
Köszi szépen, hát szép karácsonyi ajándék lenne:)
34 éves vagyok és első babám lesz.
Utolsó vagyok
hát az ovu teszt egyértelműen 20. ciklusnap körül írja az ovut. Így viszont akkor már tesztelhetsz nyugodtan. Bőven beágyazódott már a bébi. Jó esélyt látok! :)
Mért szedsz ennyi gyógyszert?
Rendben:)
Majd írok, köszi a drukkot:)
Nem szedek gyógyszert. A Primeagain egy gyógynövényes kapszula, ami egyensúlyba hozza a hormonrendszert akár alacsony akár magas hormonnál és nekem alacsony volt az előző hónapokban a progeszteronom és azt mondta a doki szerinte a sárgatest alulműködik. Ez egy kínai gyógynövény koncentrátum ami egyensúlyba hoz és terhesség esetén is szedhető. Ez az első, hogy ilyen a görbém:)
Ezen kívül folsavat szedek, ami megelőzi a nyitott gerincet, és kálciumot. Slussz. Majd Szombat reggel tesztelek és írok. Köszi a bíztatást
igen ma már mutatna valami hangyafa&nyi csíkot
kép nem olyan nehéz. kepfeltoltes.hu ott értelemszerű (tallózás stb)majd kapsz egy www.kepfeltoltes.hu/............. címet azt szurd be ide!!!!
olyan kiváncsi vagyok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!