Megnéznétek a görbém? Milyenek az esélyeim, hogy sikrült a baba?
Figyelt kérdés
November 2-án volt meg utoljára, 37-41 naposak a ciklusaim és kb 11-re nem várom.
Akkor szeretnék tesztelni is. Szerintetek van esélyem?
Tünetek mell feszülés, ami előtte szokott lenni, néha megszédülök reggel az ágyban és mindig éhesen kelek, illetve többször is rámtör az éhség roham , ez nem jellemző mensi előtt nálam.
2010. dec. 7. 08:35
11/14 anonim válasza:
Nekem is olyan volt az x-epiles!!!! :)
11 hetes vagyok :)
12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor még reménykedek. Mivel meglepit akarok a páromnak, így előtte nem vehettem tesztet, úgyhogy csak szombaton du fogok venni és vasárnap csinálok ujjat.
Az előző hozzászólónak is köszönöm, de már kidobtam azt a tesztet, majd referálok az újról. Olyan jó lenne ha igaz lenne:)
2010. dec. 10. 20:31
13/14 A kérdező kommentje:
Ja és előző gratulálok a babádhoz. Hogy vagy? Vannak tüneteid?
2010. dec. 10. 20:33
14/14 A kérdező kommentje:
Hát sajnos valószínűleg vaklárma. Ma leesett a hőm 36.2-re és megjött. :( Majd legközelebb remélem.
2010. dec. 11. 09:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!