Megnéznétek a görbémet? Lehet ebből baba?
Március 10-14. között barnás folyásom volt.
Lehet ebből még baba, vagy a barnázás bezavart?
Aggódom a barnázás miatt. Mára már teljesen elmúlt.
Vagy nincs miért aggódni, ez nem kizáró oka egy esetleges teherbeesésnek?
Első vagyok:
Szerintem ez még belefér, ne aggódj. Persze megnyugtatóbb lenne, ha nem lenne az sem. Én is nagyon félek, hogy nehogy elkezdjek pecsételgetni, mert ilyenkor már szoktam és nekem a mensit jelezte mindig, én pont ezért félek tőle, mert úgy érzem hogy kisbabám lesz...néhány tünetem is van ami nem szokott mensi előtt lenni, meg belső női megérzés, hogy valóban megfogant a kisbabám...
nekem meg ilyen a görbém:
A ciklus elején azért volt magas a hőm mert lázas beteg voltam, de hamar elmúlt.
Én hétfőre nem várom (esetleg keddre).
Próbálom elterelni a gondolataimat a témáról, nem rágörcsölni, meg minden, de amíg minden reggel úgy kelek, hogy az első dolgom, hogy egy hőmérőt dugok számba, addig ez szerintem nem fog menni. :-)))
Csak az eddigi tapasztalatok szerint:
ha nálad az rendszeres, hogy a nemvárt előtt 2 nappal visszaesik a hőd, és csütörtökre nem várod, akkor már ma vissza kellett volna (vagyis nem kellett volna) esnie. Ha holnap reggel is ilyen magas hőre ébredsz, szerintem tesztelhetsz. :-) Nagyon szorítok!!!
Én az ovut előrébb húztam volna a görbéden (03.02.), de ha jól húzta be, már akkor is a dpo. utáni 11. napon vagy.
Nekem a nem várt előtt már négy nappal esik a hőm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!