Megnéznétek a görbémet? Mit gondoltok róla? Soha nem volt még ilyen, hogy a luteálisban így emelkedett volna a hőm. Lehet baba?
Hány naposak a ciklusaid? Mikorra nem várod? Milyen hosszú a luteálisod?
Ma a 10. dpo-n jársz. Én már biztos tesztelnék holnap reggel 10es teszttel. :D De én vagyok a negatív példa és sok tesztem van. :D
Ha nem akarsz csalódni szerintem 3-4 napot még várj.
Én drukkolok és kívánok Neked + tesztet.
Majd írd meg mi lett!
A görbéd amúgy nagyon szép!!
Szia! A ciklusom hossza nagyon változó, legutóbb 29 napos volt, de a leghosszabb 34 napos.
Én is sokat teszteltem már, de nem szeretnék ismét csalódni:( Azt hiszem majd csak a hét vége felé tesztelek, ha fennmarad a hőm.
Köszönöm, hogy írtál:)
Szia!
Ma hogy áll a görbéd?
Remélem most is fent van még.Hétvégén lehet én is ellővök egy tesztet,ha addig nem lesz mensis tünetem.
Nagyon drukkolok Neked,majd írd meg mi lett!!
Szia!
Még mindig fent van a hőm:
Még nem merek tesztelni, félek a csalódástól, szerintem várok még pár napot.
Köszi a drukkot:)
Én lehet tesztelnék ilyen szép görbével holnap-holnapután reggeli pisiből.
Drukkolok!
Majd írd meg,hogy döntöttél és persze az eredményt is!
Az a baj, hogy csak 25-ös tesztem van itthon, és nem kaptam 10-est a gyógyszertárban. Félek még nem mutatna semmit...
Nagyon szorítok neked is, hogy + legyen a teszted:)
Te mikorra nem várod???
Sziasztok!
Ma esett 1 tizedet a hőm, 36,8. A tesztem negatív (25-ös). :(((
Szia!
Sajnálom,hogy - lett a teszted,de ne add fel.Lehet csak korán teszteltél. Csak pozitívan!
Én kedd környékén nem várom.
Ma ilyen a görbém: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!