Mit gondoltok, sikerült?
2 hete tapasztaltam terhességre utaló tüneteket, de a vérzésem megjött, 4 napig tartott, barna színű volt és kevés, nem fájt a hasam közben, pedig szokott ( a vérzés utolsó napján teszteltem, de negatív lett). A "vérzés" elmúlása utána, elkezdett fájni a mellem, minden apró érintésre, nyomásra (pl hasonfekvés) már fáj, és az alhasamban a méhem környékén tompán nyomó érzést tapasztalok, emellett néha még hányingerem van, fáj a fejem és van hogy hirtelen elkezdek szédülni is. Tegnap volt egy kis vérzésem , de csak pár csepp látszott a wc-papíron, ez kb egy óra múlva már nem jelentkezett.
Fogamzásgátló gyógyszert szedtem 4 hete, de azóta nem védekeztünk semmivel. Szerintetek lehetséges a terhesség vagy tegyek le még a gondolatáról is?

Szerintem nem vagy terhes, inkább tűnik annak, hogy a fogamzásgátló kicsit 'megpiszkálta' a hormonháztartásod.
Egyébként az orvosod a gyógyszer szedése után nem javasolt kis szünetet?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!