Terhes vagyok? (bovebben lent)
Figyelt kérdés
a baratommal tegnap egymas utan 2x szeretkeztunk. persze eltelt kozottuk egy ora. de nem vedekeztunk. es mielott elment kihuzta. lehetek terhes? mit tegyek? normalis valaszokat szeretnek. elore is koszi.2015. ápr. 19. 09:03
11/14 A kérdező kommentje:
Voltam ügyeleten. Az orvos azt mondta h ő nem irhat nekem 72 órásat csak a házi orvosom.nagyon bunkó volt.
2015. ápr. 19. 18:44
12/14 anonim válasza:
72'órásat háziorvos?Ráadásul hétvégén?És ügyeletes nőgyógyász nem írta fel?Ezt nem hiszem el...
13/14 anonim válasza:
#7-es válaszát kénytelen vagyok helyesbíteni.
Figyelj, olyan 700 pont ugyanilyen kérdést találsz itt NAPONTA!
14/14 anonim válasza:
Lehetsz. Foleg ha nem volt pisi es mosakodas a ketto kozott. Az egyszeri elovaladekbol meg nem valoszinu, hogy teherbe esel. Viszont a masodiknal mar tobb mint valoszinu, ha minden passzol. Idopontok hormonok stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!