Terhes vagyok? (bovebben lent)
Figyelt kérdés
a baratommal tegnap egymas utan 2x szeretkeztunk. persze eltelt kozottuk egy ora. de nem vedekeztunk. es mielott elment kihuzta. lehetek terhes? mit tegyek? normalis valaszokat szeretnek. elore is koszi.2015. ápr. 19. 09:03
2/14 A kérdező kommentje:
mennyi az esely ra?
2015. ápr. 19. 09:24
3/14 anonim válasza:
Én így lettem terhes, ráadásul naptár szerint nem is eshettem volna teherbe. Júliusban érkezik a babánk :) Ha épp peteérésed (környéke) volt, akkor simán megfoganhat a baba, mert már az orgazmus előtt is bekerülhetnek a spermiumok a szervezetedbe az ún. előváladékkal.
4/14 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat:) teszteljek vagy mit tegyek?
2015. ápr. 19. 09:46
5/14 anonim válasza:
Aktus után 16 nappal szokták javasolni a tesztelést.
A pearl indexe 36 azaz 100 nőből aki egy évig csak megszakítással védekezett lett terhes. Tehát igen könnyen meglehet hogy terhes vagy.
6/14 anonim válasza:
Szia!Mivel tegnap történt a dolog érdemes lenne 72 órás tablettát bevenned.Irány az ügyelet!Akkor nem lesz gond.
7/14 anonim válasza:
Figyelj, olyan 700 pont ugyanilyen kérdést találsz itt GYK-n ... mi lenne ha megnéznéd azokat ? :)
8/14 A kérdező kommentje:
rendben en is ugy gondoltam h ma elmegyek az ugyeletre ahol irnak receptet,de nincs olyan gyogyszertar ami a mai nap folyaman nyitva lenne..
2015. ápr. 19. 11:16
9/14 anonim válasza:
Ügyeletes gyógyszertár mindig van.
10/14 anonim válasza:
Én is megszakítással lettem terhes.
Úgyhogy ha nem akarsz babát,irány az ügyelet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!