Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem lettem terhes. Aggódnom...

Nem lettem terhes. Aggódnom kéne? Bovebben lent

Figyelt kérdés
tobb mint 4 honapja vagyunk egyutt a parommal, nagyon szeressuk egymast, es szeretnenk gyereket. 4 honap alatt folyamatosan szeretkeztunk, nem vedekeztunk, es megsem lettem terhes. igaz ritkan mentunk el egyszerre... volt egy abortuszom (most biztos sokan elitelnek emiatt), es felek emiatt nem esek teherbe... aggodnom kene?
2012. febr. 3. 12:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ez kamu kérdés? :D
2012. febr. 3. 12:33
 2/11 anonim ***** válasza:
Inkább örülj, hogy 4 hónapi ismeretség után nem jött össze még a baba. Nekem 6 hónap után sikerült -akartuk mindketten az első pillanattól- aztán a 13. héten meggondolta magát, hogy ja, inkább mégse kell most és lelépett... Nem jó egyedülálló anyának lenni
2012. febr. 3. 12:34
 3/11 anonim ***** válasza:
kicsit gyors a tempó. egy ilyen éltre szóló döntést nem pár sép hónapra lapozva szoktak meghozni. de ez a te dolgod, csak elmondtam a véleményem, hátha elgondolkodtat téged. nem kell aggódnod, pár hónap az szinte semmi, kb 1-1.5 éves próbálkozás után nézik meg egyáltalán az orvosk, h állhat-e bármilyen probléma a dolog hátterében. addig ők is azt tanácsolják, h próbálkozzatok. nem mindenkinek jön össze elsőre
2012. febr. 3. 12:34
 4/11 anonim ***** válasza:

Még nem. 2 év után számít meddőségnek, de 1 év után érdemes dokihoz fordulni.

Sok minden akadályozhatja a terhességet: túlsúly, dohányzás, alkohol, rossz táplálkozás, stressz, lelki okok (pl. bizalmatlanság, félelem) stb.

Ha korábban szedtél fog.gátlót, akkor lehet, hogy még tart a hatása.

A női orgazmus hiánya nem akadályozza a teherbe esést (csak a pasijé). Mindegy, ki mikor megy el.

2012. febr. 3. 12:36
 5/11 anonim ***** válasza:
És egyébként honnan veszed, hogy egyszerre kell elmenni?!
2012. febr. 3. 12:37
 6/11 anonim ***** válasza:
És hány évesek vagytok? Régi kapcsolat ismeretség legalább??
2012. febr. 3. 12:42
 7/11 A kérdező kommentje:
igen. 24L es 25f
2012. febr. 3. 12:49
 8/11 anonim ***** válasza:

mi két hónapja próbálkozunk második abba lenne de se hire se hamva a gólyának Kitartást

Nekem az első fogamzásgátló melett maradt meg , és nem bántam meg. de tudod mi a fura hogy akkor ugy összejött most meg nem szede semmilyen gyógyszert s lásd még mindig nem vagyok terhes

. Szóval nem értem én ezt de még várok egy fél évet aztan doki

2012. febr. 3. 12:52
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekünk 9 hónap után sikerült.De szerintem is 4 hónap után még korai a baba.Először ismerjétek ki egymást.
2012. febr. 3. 13:04
 10/11 anonim ***** válasza:

Általában fél év, 1 év alatt jön össze a baba. Soknak tűnhet mikor próbálkozik az ember, de hidd el nem az.

Az abortusz okozhat később gondot, de ez egyáltalán nem törvényszerű, s ne is gondolj rá.

Viszont a helyedben tényleg elgondolkoznék, hogy nem gyors e tempó.

Egy dolgot megtanultam egy kisbabával a házasság szétesése szélén, hogy nagyon gondolja meg az ember, hogy kinek szül, mert könnyen egyedül találhatja magát. S szerintem senki nem arról álmosik, higy egyedülálló anyaként kelljen új életet kezdenie :-(

Bocs az offért.

2012. febr. 3. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!