Nem lettem terhes. Aggódnom kéne? Bovebben lent
Még nem. 2 év után számít meddőségnek, de 1 év után érdemes dokihoz fordulni.
Sok minden akadályozhatja a terhességet: túlsúly, dohányzás, alkohol, rossz táplálkozás, stressz, lelki okok (pl. bizalmatlanság, félelem) stb.
Ha korábban szedtél fog.gátlót, akkor lehet, hogy még tart a hatása.
A női orgazmus hiánya nem akadályozza a teherbe esést (csak a pasijé). Mindegy, ki mikor megy el.
mi két hónapja próbálkozunk második abba lenne de se hire se hamva a gólyának Kitartást
Nekem az első fogamzásgátló melett maradt meg , és nem bántam meg. de tudod mi a fura hogy akkor ugy összejött most meg nem szede semmilyen gyógyszert s lásd még mindig nem vagyok terhes
. Szóval nem értem én ezt de még várok egy fél évet aztan doki
Általában fél év, 1 év alatt jön össze a baba. Soknak tűnhet mikor próbálkozik az ember, de hidd el nem az.
Az abortusz okozhat később gondot, de ez egyáltalán nem törvényszerű, s ne is gondolj rá.
Viszont a helyedben tényleg elgondolkoznék, hogy nem gyors e tempó.
Egy dolgot megtanultam egy kisbabával a házasság szétesése szélén, hogy nagyon gondolja meg az ember, hogy kinek szül, mert könnyen egyedül találhatja magát. S szerintem senki nem arról álmosik, higy egyedülálló anyaként kelljen új életet kezdenie :-(
Bocs az offért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!