Szerintetek lehetek terhes?! Bovebben lent.
Figyelt kérdés
18.-an kellett volna megjonnie a menstruaciomnak, csinaltam teszteket is. Egyik negativabb mint a masik. Tegnap voltam orvosnal, aki annyit latott huvelyi UH-val, hogx megvastagodott nyalkahartya (12mm). Nem tudott tobbet mondani, minthogy vagy nagyon korai terhesseg, vagy verzes elott vagyok. Azt javasolta varjunk egy hetet, ha akkor sincs verzes es a teszt is negativ, akkor menjek vissza. Eleg zavaros a menstruaciom, van, hogy kimarad, igy a peteerestnem lehet behatarolni. Annyit mondott meg az orvos, hogy azt latja, hogy tuti volt peteeres. Hanyinger, szedules, cici szurkalas van, de mar lehet csak kepzelem. Szerintetek van esely a babara?2013. nov. 23. 18:32
1/1 anonim válasza:
Van esély persze! A hányingert biztos nem a baba okozza, ha terhes vagy, mert az csak később jelentkezik kicsit. Ugye a cicifeszülés pedig kétesélyes. Viszont ha később volt péd akkor simán lehet, hogy még korán teszteltél! Majd írd meg a fejleményeket! Drukkolok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!