Van valaki aki április 5-6 ra nem várja, vagy e körül? Várjunk együtt!
Figyelt kérdés
2015. márc. 27. 00:06
71/141 anonim válasza:
Köszönöm! :) Szorítok én is mindenkinek hogy minél hamarabb sikerüljön :) bár én még nem merem elhinni :)
72/141 A kérdező kommentje:
Szerintem is erősödött :) Várjuk a további fejleményeket !
2015. ápr. 6. 16:14
73/141 anonim válasza:
Sziasztok!
17 dpo mensi a mensis tünetekkel sehol sincs...helyette van egyre erősödő mellfájdalom.Ma ilyen lett a hőm:
9-es
74/141 anonim válasza:
Na lányok,nem megyek vérvételre.Hívtam a dokim.Azt mondta,hogy csináljak még egy tesztet,ha péntekig nem jön meg hívjam és jövőhéten csinál egy uh-t.Kicsit megakadt a szava,hogy megint nem jött meg! :)
Reggel mutatom a tesztem.
3-as
75/141 anonim válasza:
76/141 anonim válasza:
15dpo és ennyi halvány reggeliből. Most valamit vagy nagyon elszámoltam vagy megint megállt a fejlődésben! :(
Jövőhéten uh-n kiderül.....
Ma kicsit bőgőgörcsöt kaptam mekkora nyomoronc vagyok.Még jó hogy párom kiáll mellettem és azt mondta,hogy attól hogy ennyire halovány még lehet baba.
77/141 anonim válasza:
nekem is extra halvánnyal indult. remélem minden rendben lesz és tényleg csak elszámoltad magad!! 18-as
78/141 anonim válasza:
túl vagyok az első uh-n itt az eredménye [link] veletek mi újság? 18-as
79/141 anonim válasza:
18-as nagy nagy gratula! :-) Hány hetes vagy most? Szerdán megyek én is uh-ra este majd jelentkezem az eredménnyel! :) 3-as
80/141 anonim válasza:
Sajna nem tudom. utolsó mensi szerint 5+3 de az utóbbi hónapokban 33 napos ciklusaim voltak, a doki meg is lepődött hogy ennyit lát már :) 18-as
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!