Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valaki aki április 5-6 ra...

Van valaki aki április 5-6 ra nem várja, vagy e körül? Várjunk együtt!

Figyelt kérdés
2015. márc. 27. 00:06
 111/141 A kérdező kommentje:

Nagyon cuki a kis csoda,gratulálok ;)

Zsu igazad van tényleg jobban hangzik egy névvel azonosítani titeket mint számmal :)

6-os várjuk nálad is a továbbiakat, és a pozi tesztet ;)

2015. máj. 6. 14:12
 112/141 anonim ***** válasza:

6os vagyok en Zsofi nevre halkgatok :D de a 6os is kedves nev volt :D

Mar kivancsi vagyok nagyon vegre ki fog meg babasodni.

2015. máj. 6. 14:21
 113/141 anonim ***** válasza:

Áhh már engem is megőrjít a kíváncsiság! :D Hivatalosan elvileg csak 18-án kéne tesztelnem nemvárt után 1 héttel,de ki az aki ezt kibírná? :D Majd 18-án veszek még egy tesztet ha pozi ha nega akkor is tesztelek és majd akkor felhívom a dokit,hogy most teszteltem :D .

Ki hova valósi,hova jár dokihoz?

Zsu

2015. máj. 6. 15:11
 114/141 anonim ***** válasza:
Köszönöm :) Móni vagyok (18-as). Én külföldön vagyok németo.-ban. :) Remélem mihamarabb pozi lesz mindenkinek a teszt.
2015. máj. 6. 22:52
 115/141 anonim ***** válasza:

En miskolcon elek. :-) dokit keresek pont de nem nagyon tudok donteni. Hallok ilyet is meg olyat is.

Zsofi

2015. máj. 6. 22:57
 116/141 anonim ***** válasza:
100%

Én Pilisvörösvári vagyok. Dokim azt tudjátok van. Már csütörtök van.Pár nap és jönnek a tesztelgetések. :)

Zsu

2015. máj. 7. 05:32
 117/141 anonim ***** válasza:

[link]

Jo ossze-vissza volt a hom a honapban de most ahogy nezem jol fent van a hom folyamatosan, hatha lesz vmi. Vagy szombat reggel vagy vasarnap csinalok egyet. Ha addig nem esik le a hom es jon meg. Nagyon kivancsi vagyok mar erre a honapra.

2015. máj. 7. 06:38
 118/141 anonim ***** válasza:
Zsofi voltam, lehagyok ilyeneket :-)
2015. máj. 7. 06:38
 119/141 anonim ***** válasza:

Zsófi szerintem orvost,ne úgy válasszál,hogy ki mit mond.Vagy legalább is én úgy választottam,hogy kép alapján szimpátia.Amúgy az én dokim Miskolcról jött Bp.re 2 éve kb azt hiszem. :)

Zsu

2015. máj. 7. 08:38
 120/141 anonim ***** válasza:

Pont amugy akihez szt-s alapon tartozom korzetileg azon a dokin gondolkozom egynek, a masiknak meg nagyon bejon a stilusa, jo rovos nagyon, amolyan magyar dr house. Alapos de kimeletlen is egyben. A masik aki szimpatikus nekem az meg pont egy csendesebb fajta, h nagyon alapos de nem szeret beszelgetni es ez is nagyon tetszik hiszen nem traccsolni megyek oda hanem ami fontos elmondja es kesz. Na nem tudom. Majd a vedono velemenyet is kikerem, o tobbet tud mondani.

Ki ment el hozzatok innen?

Zsofi

2015. máj. 7. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!