Van valaki aki április 5-6 ra nem várja, vagy e körül? Várjunk együtt!
6-os,hogy vagy? :) Ugye nem jött meg? :) Nagyon drukkolok neked!
18-as tutira nem lesz semmi gond. Mosolyogj és élvezd a terhességet! :)
3-as voltam
Sziasztok! 6os vagyok, meg mindig nincs mestruaciom, szerencsere. :-) a gorbem viszont csak 26ara huzta be az ovulaciot. 5 napja fent van a hom. Hetvegeig varok aztan tesztelek. :-)
Koszi a drukkot, aranyos vagy. :-)
18-as képeket is várunk ám amikor tudsz rakd fel.
6-os nagyon szorítok neked így idegenként is, hisz tudom milyen érzés minden hónapban amikor megjön. Ha pozit tesztelsz tessék ám feltenni. :)
Nos én kedden tesztelek lehet már írtam. Nálam cici viszketés illetve fél óránként pisilni járok pedig alig iszom na és a reggeli migrén is kikészít. Migrénes fejfájós vagyok,de doki nyomatékosan közölte,hogy csak a hormon bogyókat szedhetem be és semmi mást.
3-as voltam.
Huh nalam is ez van cici viszketes, majd szet durran, fel orankent pisilek.
Nem tudom mi lesz, de hetvege elott tuti nem tesztelek.
Nagyon cuki az uhs- kep. :-)
En is drukkolok neked, igy ismeretlenul hidd el. :-).
Annyira azert nem keseritenek el a sikertlenek honapok, hiszen van mar egy 2 evesem, ha nem lenne jobban bosszantana. :-) majd jon mikor o akar.
Amugy neked nem olyan a melled, h a mellbimbod korul es az viszket es mintha pengekkel lenne tele? Mindenre annyira erzekeny? Vagy ezzel csak en vagyok igy?
6-os: Nekem csak viszket más bajom nincs,hál istennek. Én kitaláltam akármennyire is kell pisilnem kibírom 1 órán át. :D Már éjjel is felkeltem pisilni most pedig én aztán ki nem megyek éjjel akármennyire is kell.Na és ezek mellé mind még jól fel is vagyok egész nap puffadva.
18-as: aranyos a kép nagyon.
Képzeljétek,februárban amikor a doki megállapította az akkori terhességet,akkor felém fordította a monitort és kérdezte,hogy ugye látja? Én: Nem látok semmit,mit kéne látni. Doki: Hát a kis fekete pöttyöt! Én: Jaaaa azt látom. :D
Lehet már ezt a sztorit leírtam egyszer.
3-as voltam
Lányok! Mivel már március vége ott itt beszélgetünk, izgulunk egymásért gondoltam felvetem azt az ötletet, hogy mi lenne akár rövidítve de a keresztnevünket használnák?Persze az elsőnek azt is oda kéne írni,ki kicsoda hányas válaszolóként,de utána sokkal személyesebb egy nevet írni mint egy számot! :)
Zsu voltam 3-as.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!