Van valaki aki április 5-6 ra nem várja, vagy e körül? Várjunk együtt!
Figyelt kérdés
2015. márc. 27. 00:06
41/141 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó,csak akkor tesztelek ha màr kèsik,de meg írom igy is úgy is. :)
2015. márc. 31. 19:10
42/141 anonim válasza:
sziasztok! sikerült valakinek pozit tesztelnie? :) 18-as vagyok
43/141 A kérdező kommentje:
Nekem ma kell,h meg jöjjön ès szerintem meg is fog mert lejjebb ment a hőm :( De majd a következő hónap sikeresebb lesz :) Veled mi újság 18-as? :)
2015. ápr. 3. 10:34
44/141 anonim válasza:
Nekem még van pár napom 6-ig úgyhogy Én még nem teszteltem pozit.A görbém viszont ilyen...
Kíváncsi vagyok mi sül ki ebből....
9-es
45/141 A kérdező kommentje:
A hőd bìztató,drukkolok 9-es ;)
2015. ápr. 3. 13:01
46/141 anonim válasza:
ne add még fel!! én várakozom még bár hasonló tüneteim vannak mint januárba volt. gyomorsavam az agyamba lecsót ennék ami amúgy utálok és a cicijeim meg úgy néznek ki néha mintha véraláfutásosak lennének. holnap kíváncsiságból csinálok egy tesztet :) 18-as
47/141 anonim válasza:
3-as vagyok! Ma kíváncsiságból én is teszteltem egyet! Haloványka két csíkos teszt lett.Ha holnap netán nem jön meg akkor hétfőn tesztelek. Mindenkinek szurkolok!
48/141 A kérdező kommentje:
Juj de izgi , 18-as várom holnap a fejlemènyeket :)
3-as halkan gratulálok :) Nem teszed fel a teszted?
2015. ápr. 3. 15:06
49/141 anonim válasza:
Felteszem de lehet,hogy nem fogtok semmit látni! Vagy is ismerős látja képen de én csak élőben!
50/141 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!