Beágyazódáskor tünet?
Igen, azt jelenti.
Nekem elég egyértelmű jele volt a beágyazódásnak, (nem várt) menstruáció előtt 6 nappal pecsételés kezdődött max. 2 napig. Viszont azelőtt 1,5 héttel már úgy szurkált a hasam napokig, hogy a hüvelyembe is kisugárzott. Volt, hogy nem tudtam normálisan ülni a munkahelyemen. A pecsételés előtt kb. 1 héttel meg székrekedés kezdődött, ami azóta is tart, a 7. hétben járok. Ja, és a melleimben szurkálást éreztem néha, meg picit fájt, ezeket menstruáció előtt sosem tapasztaltam.
Lehet, azért éreztem ilyen intenzíven a tüneteket, mert ikerterhességnek indult, de kiderült az egyik petezsák sajnos üres.
Első vagyok,szerintem várd meg legalább a 12-13.napot a tesztel.
Egyébként én is tesztelek 3 nap múlva mert elég furcsán érzem magam ebben a hónapban.Én mára vártam és sehol semmi,ellenben a cicijeim leakarnak szakadni reggel óta,és 4 napja vagyok olyan mint egy élő halott:D
Majd drukkolok Neked!
Szia!
Van valami változás?hogy vagy?(első voltam)
Sziasztok!Ma elég sokáig tartó hányingerem volt, a mellbimbóm érzékeny, ami tegnap nem volt még.Reggel persze elment a kedvem mikor felkeltem, és éreztem az a "fájdalmat" igaz tompán, de éreztem mint amikor megjön.Van mikor 1 nappal a nemvárt előtt fáj egy kicsit a hasam, de van, hogy 1 héttel előtte.Néha napján dohányzok, de az sem igazán esik jól, ma nem is gyújtottam rá csak kétszer.Olyan fura íze van a ciginek, és utána a számnak:)
Kedves utolsó, én is szorítok Neked!Majd azért írjál fejleményeket mindenképpen!:))
Olyan jó lenne már egy kistesó végre:))Bár tudom sokan az elsőért sóvárognak kegyetlenül, de átéltem már én is a várakozást, hogy legyen egy gyerekem, tudom milyen hónapról-hónapra várni, tesztelni, reménykedni!Mindenkinek kívánok pozitív tesztet a hónapban:)) (persze aki akarja :P :) :)))
Majd írjatok!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!