A beágyazódáskor, vagy a tergesség elején mindig van pecsételő vérzés? Volt olyan, akinél ez a tünet nem volt?
Jaj ez butaság, azok vannak sokkal kevesebben akiknek ilyen vérzésük volt. Nem kell tüneteket keresgélni, a terhesség egyik legbiztatóbb jele ha kimarad a mensi:)
Drukkolok, majd írd meg az eredményt:) (Én szombaton fogok tesztelni)
Nekem beágyazódáskor volt, nagyon minimális, de észrevehető volt azért. :) Bár akkor nem gondoltam, hogy az, később kapcsoltam össze a dolgokat. :)) Utána nem volt semmi.
21 hkm
Én csak szorítok neked a pozi teszthez!
2 terhességem volt, de nem maradt meg egyik sem, de az elsőnél volt beágyazódásnál pecsételés a másodiknál nem.
Szóval semmi sem törvényszerű.
Azért ne ijedj meg, ha még holnap negatívat mutat a teszt, nekem 28-án kellett volna megjönnie, és csak 31-én mutatott pozitívat a teszt. Úgy látszik akkor volt már érzékelhető hcg szint a szervezetemben.
Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!