Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha úgy néz ki, hogy várandós...

Discovery00 kérdése:

Ha úgy néz ki, hogy várandós vagyok és elmegyek nőgyógyászhoz, mit kérdez, hogy vizsgál meg? Jó tanácsok?

Figyelt kérdés
Úgy néz ki várandós vagyok, kb 2 hete késik, de a teszt eddig negatív. Nem vagyok rosszul csak fáradékonyabb, meg kajásabb is vagyok. Magán dokihoz fogok menni. Ilyenkor már láthat valamit? Elég ha csak azt mondom, hogy szeretném tudni, hogy várandós vagyok-e? Sosem voltam még nő gyógyásznál segítséget szeretnék kérni esetleg jó tanácsokat! 25L
2015. márc. 8. 19:56
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Akit esetleg érdekel :) Voltam dokinál egyenlőre lát valami elváltozást ami semmi féleképpen nem rossz. Szerinte meg fog jönni, de ha nem jönne 10 nap múlva teszteljek, nem vetette el a dolgot, hogy egy kis élet növekszik bennem, de azt sem, hogy az. ;) bízok a legjobbakban. Ha megjön akkor hormonvizsgálat, de minden egészséges nálam :)
2015. márc. 14. 15:53
 22/23 anonim ***** válasza:
Nem mondta milyen vastag a mehnyalkahartya? Legalább tudod hogy nincs baj. :)
2015. márc. 14. 16:51
 23/23 A kérdező kommentje:
Igen szervileg minden rendben, ha nincs baba akkor hormon probléma van. De úgy vettem ki a szavaiból,h nem tartja valószínűnek a babát, de én bízom benne :)
2015. márc. 14. 17:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!