Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 11. -ére nem vártam,10. -ém...

11. -ére nem vártam,10. -ém voltam orvosnál de nem látott semmit. Azóta sem jött meg. Lehet hogy várandós vagyok?

Figyelt kérdés
Babát szeretnénk, peteérésnél történt a dolog 26.án.utána volt végig szuro erzes a petefeszkemnél es a mehemnel.Holnap megyek vérvételre.Szerintetek ne éljem bele magam? A parom szerint ha a doki nem latta akkor nincs semmi.

2015. febr. 12. 12:42
 1/8 anonim ***** válasza:
A doki ilyen korán semmit sem láthatott még! Nagyon korán nézte, ilyenkor még nagyon pici, ha ott is van! Ha késik, egy terhességi teszt kimutatja azt is, amit a doki még nem lát.
2015. febr. 12. 12:43
 2/8 A kérdező kommentje:
Azt miért irta a papirra ha görcsölök vagy megjön azonnal kórház? Értetlenül állok hogy ezt miert irhatta, mikor elmeletileg nem latott semmit.
2015. febr. 12. 12:48
 3/8 anonim ***** válasza:
Sztem azért mert ha ezek előfordulnak akkor a baba veszélyben van.és kaphatsz rá gyógyszert és megmenthető a baba ha ott van.
2015. febr. 12. 12:49
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
10-én mit kellett volna látnia? Előbb tesztelj! Ha van baba, azt csak 4-5 hét múlva látja doki...de lehet még szìvhang sem lesz!
2015. febr. 12. 12:49
 5/8 anonim ***** válasza:
Meg kellett volna kérdezni! Nemvárt előtt egy nappal semmit nem láthatott!
2015. febr. 12. 12:51
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2015. febr. 12. 12:55
 7/8 anonim ***** válasza:

Nemvárt előtt egy nappal, tényleg nincs mit lásson - ahogy előttem is írták. Viszont az meg a másik véglet, hogy csak nemvárt után 4-5 héttel menjen az ember!

Én a nem vártra követő 4. napra tudtam elmenni a dokimhoz, és már akkor is volt mit látnia - rá utaló jeleket. Semmi konkrétat nem mond még, 2 hét múlva megyek vissza, de már terhességnek minősítette! Én azért siettem dokihoz, mert 2 hónappal ezelőtt volt egy korai vetélésem és nem szeretném, hogy a mostani is azzal végződjön! :(

2015. febr. 12. 13:15
 8/8 anonim ***** válasza:

egy nap késésnél azt mondom, hogy még ne éld bele magad, mert bármitől is lehet.

Ugyanakkor az, hogy az orvos nem látott semmit, még nem jelenti azt, hogy nem lehetsz terhes.

Ha az vagy, akkor 4 hetes lehetsz. Ilyenkor maximum megvastagodott méhnyálkahártyát lehet látni. (Ha nagyon szuper az uh-készülék, akkor max egy 2-3 mm-es petezsákot, de ez ritka.)

2015. febr. 12. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!