Mi lehet a baj? 20 eves vagyok es parommal mar egy eve eggyutt vagyunk (gyerekei vannak elozo kapcsibol) es sehogy sem jon ossze a baba. Voltam orvosnal ver vetelek vizelet minden a legnagyobb rendben.
Figyelt kérdés
Ui. :minden honapban rendesen meg jon 18,19 en es most legutobb decembrrbe nem jott meg es meg azota sem terhes nem vagyok mert tesztet csinaltam mi. Mi ez lehet, hogy nagyon rastresszelunk? Kerlek komizzatok elore is koszonom!!!2015. jan. 9. 20:51
2/8 anonim válasza:
Jó isten tudja hogy még fel kell nőnöd a feladathoz... Sok sikert hozzá
3/8 anonim válasza:
Nem lehet, hogy te tudat alatt még nem szeretnél gyereket? Mióta vagytok együtt? Az előző kapcsolatból származó gyerekek mennyi idősek, párod mennyi idős? Anyagi helyzet? Akkor is megállsz a lábadon, ha esetleg egyedül maradsz? Én alapból óvatosan közelítenék egy már elvált apához...És egyáltalán, mióta próbálkoztok?
4/8 anonim válasza:
Kapcsi, Komi 20 évesen :D :D :D
Na ezért nem jön össze! ;)
5/8 anonim válasza:
Viviennnke! :D
Írni se tudsz, meg hát a szóhasználatodból látszik, h nagyon gyerekes vagy még. Jobb is, ha még nem jön a baba.
6/8 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat habar senki nem segitett semmiben a kerdesemre, valaszt nem kaptam. Egyaltalan minek irnak komit az ilyenek de mindegy.... az, hogy helyesen nem irok az lenyegtelen....nalunk masok a szokasok koran szulni stb..... a parom 23 eves lesz gan egy 5 eves fia es van egy 3 eves lanya.... tudom hogy hihetetlen de amint emlitettem masok a szokasok.....szeretnem, ha segitenetek es nem kigunyolnatok...!!! (Bocsi,hogy ekezet nelkul irok csak kinn elek nemetbe es nincs a gepemen ekezetek )
2015. jan. 11. 03:22
7/8 anonim válasza:
2 vagyok. Nem jó ha nagyon rástresszelsz. Inkább élvezd a szeretkezést. Gondolom valamelyik közel keleti országból származik a párod hogy ilyen korán gyereket szeretnétek. Szedj folsavat meg terhességi vitamint mást nem tehetsz. Sok sikert
8/8 A kérdező kommentje:
Hat koszi!!
2015. jan. 14. 15:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!