Sokat hányok, nem fog igy a bébim hiányt szenvedni? Zöldséget, gyümölcsöt eszek, amennyit tudok, a folyadékot próbálom pótolni. Viszont a vizeletemben keton van, a vércukor, vizelet cukor és az aceton rendben. Ez mire utalhat?
Figyelt kérdés
2008. máj. 14. 17:05
1/3 anonim válasza:
A ketonok a zsíranyagcsere melléktermékei, a máj termeli. Valószinű a sok hányas okozza, de nem kell megijedni, majd jobban fogják figyelni a vércukorszintedet, mert a ketonok az inzulintermelést befolyásolhatják, de lehet legközelebb már nem is lesz benne. Ha túl sok folyadékot vesztesz pl.:vészes hányás esetén napi 10 feletti, azonnal jelentkezz egy ambulancián és majd kapsz infúziót. Vigyázzmagadra, jó babavárást, és ne aggodj nem lesz semmi baj!! Bajt ez nem okoz csak ha mindent kihánysz.
2/3 anonim válasza:
A baba elveszi, ami neki kell, ne ilyedj meg. Sokan igen sokat fogynak a terhesség elején, pont emiatt.
Jól teszed, hogy sokat iszol, ez jó.
A ketonra nekem azt mondta a védőnő, hogy keveset iszom, azért van, de én is olvastam, hogy köze van a cukorhoz is. A védőnő csütörtökön nézte a csíkkal, a tegnapi laboromban vizsont negatív a keton.
És igen, ha sokat hánysz, menj orvoshoz, mert kiszáradás miatt lehet kell infúzió.
3/3 anonim válasza:
Az első időkben én annyit rókáztam, volt, hogy egész héten nem maradt meg bennem semmi kaja. Arra figyeltem, hogy eleget igyak, ne száradjak ki, így a babóval nem is lett semmi baj és megúsztam a kórházi infúziókat is. A 12. hét után pedig abbamaradt a dolog. Most kezd újra előjönni, így a vége felé, mert a baba a gyomromat rúgja egész nap. De nem kell parázni, a szervezet ilyenkor arra áll be, hogy elsősorban a babát táplálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!