Ultrahangon nézik a méhszájat? 3 hónapja nem vizsgált meg a doki, csak vizsgálatokra küldött (ultrahang, vérkép, vizelet), de nem nyúlt hozzám, nem nézett meg. Ultrahang alapján tudhatja, hogy minden rendben odalent? 30 hkm
Figyelt kérdés
2010. febr. 23. 13:42
1/9 anonim válasza:
Uh alapján azt nem tudja. És ennyi idősen kéne vizsgálnia szerintem. Kérdezz rá ha következőbe mész.
2/9 anonim válasza:
Engem egész terhesség alatt nem vizsgált meg a doki!
3/9 anonim válasza:
Engem egyszer a huszon valahanyadik héten, meg ma, de már 39 hetes vagyok. Mindig megkérdezte van-e valami panaszom, de mivel nem volt így azt mondta akkor ne bolygassuk.
4/9 A kérdező kommentje:
Aha, azt tőlem is kérdezte, hogy van-e panaszom. Múlt héten voltam nála, nem értem, hogy miért nem nézett meg. Ha nyitott lenne a méhszájam, akkor lennének panaszaim?
2010. febr. 23. 14:23
5/9 anonim válasza:
Nem, nem lennének panaszaid szerintem. Legalábbis nekem nincsenek és a méhszájam múlt héten 2111-es volt. Amúgy engem a 16 héttől vizsgál minden alkalommal havonta, most meg már hetente amikor nst is van.
38 hetes kismama
6/9 anonim válasza:
Nem értek egyet az első hozzászolóval, az UH-on azt is meg lehet nézni, h mi a helyzet a méhszájjal. Csak arra fele kell fordítania az UH-fejet. DE sztem nyugodtan megkérdezheted a legközelebbi alkalommal, h vajon elkezdett-e kinyílni a méhszáj. Az ne zavarjon h nem nyúlkál...egy jó doki nem is bolygatja a dolgokat ha nem muszáj.
7/9 anonim válasza:
Az én dokim sem vizsgál, mindig kérdi, hogy van-e panaszom. A védőnő szerint a méhszáj kinyílása nagy fájdalommam járna.
Egyébként a 32 héten fog vizsgálni, mert leveszi a hüvelykenetet. 25 hetes km
8/9 anonim válasza:
Én is azon a véleményen vagyok, hogy ne bolygassák ha nem muszáj. Nincs igazán jele annak ha kinyílik, de ha nyilallásokat görcsöléseket érzel, az lehet attól. Nem jó az sem, ha folyton piszkálják! Nekem nézte uh-on, bár mondta, hogy azt nem látja hogy nyitva van-e, de azt látta hogy már rövidült.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek.
2010. febr. 24. 08:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!