Szerintetek mekkora az esélye, hogy terhes vagyok?
-menstruáció első napján voltam együtt pátommal, nem védekeztünk, másnap el is múlt. ( nem is igazán másnap hanem együttlét után kb 30 perccel..)
-nagyon feszül a mellem kb már vagy egy hete
-nagyon erős hüvelyfolyásom volt az aktus után 2-3 nappal, ami kb 5-6 napig tartott, de utána semmi... (nagyon nagyon minimálisan)
múlt hónap közepén voltunk együtt amikor ezek elkezdődtek, ennyi idő alatt lehet bármi tünete is annak, hogy terhes vagyok??
Nagyon rendszertelen a ciklusom, nem újdonság ha egy hónap kimaradna, úgyhogy így nem fogom tudni eldönteni..
Tesztet nem akarok venni,nem igazán bízom meg benne... hónap végén megyek nőgyógyászhoz, ő majd felvilágosít, de addig is szeretném megnyugtatni magam, hogy mekkora az esély így arra, hogy terhes vagyok??
Nagyon kevés az esélye. Minimális.
A rendszertelen menzeszed viszont nem normális dolog, kivizsgálásért kiállt.
A tesztben lehet bízni, teljesen objektív vizsálati módszer, pár száz forintért.
Az orvostól meg kérj teljes kivizsgálást a problémáidra, terhességtől függetlenül!
Milyen menstruáció az, ami 1 napig tart? Máskor is volt már ilyen?
Egyébként biztos hogy nem az aktustól múlt el, ha esetleg erre gondoltál volna. A fogantatás nem azonnal megy végbe, s a terhesség (biológiailag) se azonnal jön létre.
tudom hogy nem normális, többször voltam már nőgyógyásznál, most is megyek mint ahogy fent is említettem.. és ilyen, ami ilyen rövid ideig tartott volna, még soha nem fordult elő.. főleg hogy utána ilyen tüneteim voltak végképp nem volt...
egyik barátnőm terhes, minden nap erről beszél, lehet hogy már csak emiatt is beképzelem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!