Mennyi az esélye, hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Ovuláció előtt 6 nappal voltunk együtt párommal. Rá 3 napra tapasztaltam pecsételő vérzést, de két nap alatt elmúlt. Az ovulációm kimaradt (legalábbis nem tapasztaltam váladékot). Jövőhéten szombaton kéne megjönnie (tehát a ciklusom 21. napján vagyok). Kb. egy hete folyamatosan rosszul vagyok és az összes létező terhességi tünetet produkálom. (Émelygés, hányinger, álmosság, gyakori vizelés, szagváltozás, ízlésváltozás, minden egyéb) A napszámok viszont nem stimmelnek és ennyi idő alatt nem hiszem, hogy ez kialakulna. Lehet mégis ez a bajom vagy valami más, igen komoly betegségem van és a terhesség kizárt?2014. nov. 16. 11:28
1/2 anonim válasza:
Jövőhét szombaton?
Azaz 26 napos ciklus?
26-14-6= 6. napon voltatok együtt.
21-7= 14. nap óta érzed a tüneteket.
14-6= 8 nappal az aktus után?
Valóban nagyon korai. Ha csak most kezdenél tüneteket észlelni (főleg ilyen típusúakat, amik inkább a 6-8. héten szoktak megjelenni), még az is korai lenne.
A lehetőségek:
-terhes vagy, de korábban fogant. Nem csak normál időben lehet valakinek ovulációja.
-terhes vagy, de a tüneteket csak behulzod. Az emberi agy bármire képes.
-nem vagy terhes, a tüneteket csak képzeled.
Hipochonder ne legyél! Ha a tünetek valósak, akkor is 1000-szer nagyobb az esélye, hogy egy ártalmatlan kósza vírusfertőzésről legyen szó, minthogy "komoly betegségtől".
2/2 A kérdező kommentje:
28 napos a ciklus, a 8. napon voltunk együtt, lehet valamit elírtam a számokkal. Nem behaluzom a tüneteket, mert azért kezdtem el arra gondolni, hogy lehetek terhes, mert tapasztaltam őket. Nem fordítva volt. Ma vettem tesztet egyébként, negatív lett, bár a mensim még nem jött meg, így még nem vagyok 100%ig nyugodt. Tényleg furcsa ez az egész, és foganhatott korábban, de ennek kicsi az esélye, főleg, hogy a teszt is negatív. Nem tudom milyen vírust kaphattam akkor el, de valami akkor sem oké. Azért próbálok rájönni így, mert a legközelebbi szabadnapom pénteken lesz, így addig sajnos nem tudok orvoshoz menni. Tudom, fontosabb az egészség a melónál, de e hónapban már sok cserém van, a munkahelyem pedig új, nem merem megkockáztatni. :/
2014. nov. 16. 22:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!