Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi az esélye, hogy terhes...

Mennyi az esélye, hogy terhes legyen valaki ha cickafarkfű teát is iszik?

Figyelt kérdés
Olvastam a neten a cickafarkfű teáról. Egyik barátnőm terhes lett, úgy hogy itta és a neten is írták, hogy segíti a teherbeesést.

2014. dec. 9. 11:55
 1/9 anonim ***** válasza:
65%
Ha olyan ember issza akinek nem kéne, hazavághatja a ciklusát. Nem a neten kell a megoldást keresni, hanem a laborban. Nem való mindenkinek minden. Nem véletlenül.
2014. dec. 9. 12:02
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
A cickafarkfű tea olyan hatóanyagokat is tartalmaz, mely segíti, a normál tüszőérést, a sárgatest hormon termelődését.Fontos, hogy csakis az ovuláció előtti időszakba fogyassza! Terhesség alatt tilos inni,mert vetélést okozhat.A cickafark mellett a palástfű tea a legnépszerűbb a babára vágyó nők körében, főleg azoknál, akiknél rendszertelen a ciklus, illetve ha peteérési problémákkal küzdenek. Fogyasztása kifejezetten ajánlott azoknak, akik teherbe szeretnének esni, ugyanis segíti a méhnyálkahártya felépítését, erősíti a méhet és jó hatással van a beágyazódásra is. Teáját fogyassza naponta 2-szer az ovuláció után! Ezt a két teát szokták kombinálni, az egyiket ovuláció előtt a másikat ovuláció után.
2014. dec. 9. 12:06
 3/9 eszo ***** válasza:
100%

én ajánlanék neked barátcserje kapszulát. 3 hónapig kell szedni..nekem most telt le és ma pozitívat teszteltem :-)

előző bébimnél is így volt...csodaszer..nekem bejött

2014. dec. 9. 12:08
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Kedves második válaszoló: Én is ezt olvastam a neten szóról szóra.

Harmadik: Gratulálok a pozitív teszthez! :))

2014. dec. 9. 12:13
 5/9 anonim ***** válasza:

Inkább a méhpempő!

Nekem a cickafark teljesen összekuszálta a ciklusomat.

Aztán abbahagytam, elkezdtem pempőzni, és elsőre összejött a baba.

4 hkm

2014. dec. 9. 12:23
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem is a méhpempő hozta a babámat. Csak ajánlati tudom.6hkm
2014. dec. 9. 12:44
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Mi van veled azóta?

Én már a 2. cickafarkas kúrát csinálom és semmi baja a hiperpontos 28 napos ciklusomnak. Csak, hogy ne mindig a negatív véleményeket olvassátok, mert ezer helyen olvasom, hogy felborítja a ciklust. Lehet nem felborítja, hanem, hogy pont beállítja nektek, mert így végre van peteérésetek, hála a cickának. Attól, mert fix. 32 napos ciklusa van valakinek nem biztos, hogy az a normális. Én hiszek a gyógyteákban, inkább, mint a hormonbomba gyógyszerekben!

2015. ápr. 13. 14:18
 8/9 anonim ***** válasza:
Aki a méhpempőt ette annak üzenem, hogy a gyógyteák és a méhpempő sem 2 nap alatt fejtik ki a hatásukat, lehet, hogy pont a cickafark használt neked is ;)
2015. ápr. 13. 14:19
 9/9 anonim ***** válasza:

Kedves #8

#5 vagyok. Nem 2 napig ittam a teat, hanem honapokig, es sokkal rosszabb lett a ciklusom, mint elotte.

Utana honapokig nem hasznaltam semmit, es valamennyit javult a helyzet. Aztan nekialltam a mehpemponek, es elsore osszejott.

Ha valakinek nem az osztrogenhiany okozza a gondot a ciklusaban, az csak art azzal, ha issza a cickat.

22 hkm

2015. ápr. 13. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!