Mennyi az esélye, hogy terhes legyen valaki ha cickafarkfű teát is iszik?
én ajánlanék neked barátcserje kapszulát. 3 hónapig kell szedni..nekem most telt le és ma pozitívat teszteltem :-)
előző bébimnél is így volt...csodaszer..nekem bejött
Köszönöm a válaszokat.
Kedves második válaszoló: Én is ezt olvastam a neten szóról szóra.
Harmadik: Gratulálok a pozitív teszthez! :))
Inkább a méhpempő!
Nekem a cickafark teljesen összekuszálta a ciklusomat.
Aztán abbahagytam, elkezdtem pempőzni, és elsőre összejött a baba.
4 hkm
Mi van veled azóta?
Én már a 2. cickafarkas kúrát csinálom és semmi baja a hiperpontos 28 napos ciklusomnak. Csak, hogy ne mindig a negatív véleményeket olvassátok, mert ezer helyen olvasom, hogy felborítja a ciklust. Lehet nem felborítja, hanem, hogy pont beállítja nektek, mert így végre van peteérésetek, hála a cickának. Attól, mert fix. 32 napos ciklusa van valakinek nem biztos, hogy az a normális. Én hiszek a gyógyteákban, inkább, mint a hormonbomba gyógyszerekben!
Kedves #8
#5 vagyok. Nem 2 napig ittam a teat, hanem honapokig, es sokkal rosszabb lett a ciklusom, mint elotte.
Utana honapokig nem hasznaltam semmit, es valamennyit javult a helyzet. Aztan nekialltam a mehpemponek, es elsore osszejott.
Ha valakinek nem az osztrogenhiany okozza a gondot a ciklusaban, az csak art azzal, ha issza a cickat.
22 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!