Discovery00 kérdése:
Ha úgy néz ki, hogy várandós vagyok és elmegyek nőgyógyászhoz, mit kérdez, hogy vizsgál meg? Jó tanácsok?
Figyelt kérdés
Úgy néz ki várandós vagyok, kb 2 hete késik, de a teszt eddig negatív. Nem vagyok rosszul csak fáradékonyabb, meg kajásabb is vagyok. Magán dokihoz fogok menni. Ilyenkor már láthat valamit? Elég ha csak azt mondom, hogy szeretném tudni, hogy várandós vagyok-e? Sosem voltam még nő gyógyásznál segítséget szeretnék kérni esetleg jó tanácsokat! 25L2015. márc. 8. 19:56
11/23 A kérdező kommentje:
Jól van köszönöm a segítséget mindenkinek. Veszek valami drágább tesztet, háta az olcsó teszt csík is közre játszott tesztelek és pénteken doki. Kicsit depis lettem, remélem jól fognak alakulni a dolgok.
2015. márc. 8. 21:42
12/23 anonim válasza:
Nyugodj meg, reméljük úgy lesz ahogy szeretnéd. :) Amúgy reggeli vizelettel célszerű tesztelni. :)
13/23 A kérdező kommentje:
Eddig azért sem mertem dokihoz menni, mert elhízott vagyok. És nem vagyok szép látvány, hiába gondolom (remélem) azt h a dokit nem érdekli, de csak tartok attól, hogy mit tudom én undorodik...
2015. márc. 8. 21:51
14/23 anonim válasza:
Hát rakszures akkor is kell. Szerintem itt senki sem örül ha nőgyógyászati vizsgálatra megy. Mindig is utaltam. Persze miota várandós lettem teljesen más, van vizsgálat boven. :) és tudod az ultrahang is az első 12 héten általában hüvelyi. Nem kell aggódni tőle, a doki minden nap ezt csinálja.
15/23 anonim válasza:
Hát ez elég fura érv. A pároddal nem félsz szeretkezni, de attól félsz, hogy egy vadidegen ember akit teljesen hidegen hagy a kinézeted és ez a munkája, attól félsz, hogy mit gondol. Az egyetlen amitől eseteleg félhetsz, hogy rádszól, mert a tehességnek sem jó a túlsúly...
16/23 anonim válasza:
Ha tüneted van, akkor a teszntek is mutatnia kellene, mert a tüneteket is a hcg okozza az elején, az olcsó teszt is jó. Ha elmész a dokihoz kikérdez majd (menstruáció, egyéb problémák), csinál rákszűrést, valószínűleg hüvelyi uh-ot, hogy kiderüljön mi a helyzet. Nem fogja érdekelni a tested, max szól, hogy ez nem egészséges.
17/23 A kérdező kommentje:
És mit javasoltok magán dokihoz menjek vagy szakrendelésre?
2015. márc. 9. 06:44
18/23 anonim válasza:
Gabriel tesztet vegyèl!
Majd ìrd meg!
19/23 anonim válasza:
Ha jó híre van helyben a szakrendelésnek, mehetsz oda is nyugodtan. Én is szakrendelőbe járok az utóbbi időben, jobban meg vagyok vele elégedve, mint az előző magánorvossal, szóval nagyon attól függ, milyen helyben az ellátás.
20/23 anonim válasza:
Magándoki rádszánja az időt, mindent elmond alaposan, kedvesebbek is sokszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!