Tanácsok? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Babát szeretnék.De nem tudom melyik oldal vagy könyv ír a terhességről,szülésről a legjobban.
Menstruáció előtt vagy után esünk jobban teherbe?
Ti hisztek abban amikor tanácsolnak dolgokat arra nézve hogy fiú babánk legyen?
Mi fokozza a nőknél a termékenységet?
2015. jan. 21. 07:10
1/2 anonim válasza:
Én azt tanácsolom, hogy ne állj neki ilyen tudományosan!
Azt nem is értem, hogy "Menstruáció előtt vagy után esünk jobban teherbe"... Peteéréskor esünk "jobban" teherbe.
Hogy ez menses előtt vagy után van, az nézőpont kérdése. Az előző menses után, a következő menses előtt.
2/2 anonim válasza:
Csak lazulj el, szexeljetek minél többet, és össze fog jönni. Nem kell rágörcsölni :) Mi is most kezdünk bele, bár még nem aktuális, hanem csak így néha-néha elmegy majd bennem, ami mindkettőnknek nagy élmény. És majd kb egy év múlva fogjuk élesben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!