Várjak még, vagy aggódjak, tapasztalatok, tanácsok nagyon kellenének?
Figyelt kérdés
5évig szedtem a gyógyszert elöször Yris mitte majd egy évig kb. Yadine-t (de nagoyn meghíztam töle kb. +30kiló)aztán váltottam vissza Yris-re, utánna le is ment magától kb. 8-9kiló...Most júniusban tettem le a gyógyszert, nem teljesen hónap végén, hanem elfeljtettem szemeket bevenni meg sok volt a stressz így úgy voltam vele hogy úgyis szeretnénk babát lassan, n em fogom szedni. Júliúsban és Augusztusban is megjött probléma mentesen napra pontosan, aztán szeptemberben már csak mensi elötti tüneteim voltak, de mensi sehol...(Tabi szedése elött azért nagyjából be volt állva a mensim, igaz nem néztem a naptárat, nem vezettem görbéket, de kb. mindíg ugyanakkor jött meg havonta, max ha nagyon stresszes hónapom volt akkor ritkán egy hónap kimaradt)Voltam orvosnál hüvelyi UH-val megvizsgált azt mondta hogy egészséges vagyok, és szerinte ez normális hogy, megkavarodik a szervezet tabi után várjam meg amíg magától megjön, adott folsavat és kész.Azóta nem jött még meg:(((Másfél hete iszom a cickafark teát egyenlöre még semmi változás...Egy- másfél éve kb. csináltak nálam vérböl hormon ill. pajzsmirigy vizsgálatot meg cukrot is néztek, de azt mondták hogy minden teljesen rendben van az értékaimmel a túlsúlyom ellenére is. Az utóbbi hónapokban átalakítottam az étkezésem, sok zöldség, semmi fehér kenyér stb. igyekszem többet is mozogni hogy lemenjenek a kilók...Szerintetek várjak még, vagy kezdjek el orvoshoz járkálni?..nagyon nem szeretném hogy ´gyógyszerezzenek...Van valaki aki hozzám hasonlo cipöben jár vagy járt? Jó lenne egy pár tapasztalat.2010. nov. 10. 09:48
1/1 anonim válasza:
Nekem az egyik ismerősömnek egy év alatt sem rendeződött a ciklusa a gyógyszer abbahagyása után. Elment dokhoz, megvizsgála, és azt mondta, hogy minden rendben, próbálkozhatnak nyugodtan. 3. hónapban jött össze a baba, de úgy hogy egy normális ciklusa sem volt előtte! Most 6 hónapos a baba, és szabályos ciklusai vannak. Neki szülés utánra állt helyre minden, de ettől függetlenül simán terhes lett. Én még várnék egy kicsit a helyedben. Vegyél ovutesztet, és hajrá!! :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!