Aki tudta már a mensi napja előtt, hogy várandós, honnan tudta?
Figyelt kérdés
Volt egy megérzésed, vagy volt konkrét tüneted is?
Mikortól és mit éreztél?
2014. nov. 26. 09:00
1/14 anonim válasza:
Én csak sejtettem, mert nagyon fájt, bizsergett a mellbimbóm, iylen azelőtt nem volt.
2/14 anonim válasza:
Jó pár nappal mensi előtt tiszta pattanás lett a fejem, szúrt a hasam, fájt a fejem, szédültem, érzékeny lettem a szagokra. Erre még azt mondtam, hogy biztos képes vagyok beképzelni, de aztán mensi előtt 3 nappal szétrepedt a mellbimbóm! Itt volt az a pont, hogy biztos lettem benne, hogy ez terhesség. :)
3/14 anonim válasza:
Fájt a mellem,szurkált a hasam,Egy hét múlva,a nemvárt napján teszteltem pozit:)
4/14 anonim válasza:
Fajt a mellem, ennyi tunet volt. Egyszeruen ereztem, tudtam. Mar a beagyazodast is ereztem, olyan furcsa volt minden:-)
5/14 anonim válasza:
A fizikai jeleket én simán betudtam a mensinek, viszont könnyekig meghatódósan érzékeny lettem, ez volt gyanus, mert mensi előtt csak simán idegbeteg hisztis szoktam lenni.
Vasárnap kellett volna megjönnie, szombaton teszteltem pozitívat.
6/14 anonim válasza:
Nekem mindig fájtak a melleim na most nem, nyúlos volt a nyákom eddig na most tök száraz voltam és a 11 dpo volt kis be ágyazodási vérzés, akkor este iszonyúan görcsöltem, akkor már sejtettem másnap reggel kijött a halvány 2 csík
7/14 anonim válasza:
ja és azóta se hiszem el, ma megyek dokihoz.
8/14 anonim válasza:
Nekem az ég világon semmi, barátnőm tesztelt, és pozitív lett neki, én is teszteltem, és nekem is az lett, nem hittem a szememnek.... De csak poénból csináltam. Nagyon változó...
9/14 anonim válasza:
Furcsa megérzéseim voltak a nemvárt előtt egy héttel. Valamint az asztalon állva takarítottam-fogalmam sincs milyen megfontolásból- és háttal leestem 2 nap alatt háromszor. Mivel nem vagyok az az esek-kelek figura, ez eléggé elgondolkodtató volt.Ja meg hát a hányinger...
10/14 anonim válasza:
Kedves 2 válaszoló!Azt hogy kell érteni,hogy szétrepedtt a mellbimbód?Leírnád,hogy az milyen?Köszi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!