A 12 éves barátnőm terhes lett mit tegyek?
Figyelt kérdés
sziasztok az egyik barátnőm 12 éves elmondta hogy terhes lett.Az egész úgy kezdődött hogy először csak pénzért szopott le cigányokat de nem feküdt le senkivel utána meg valahogy rávette az egyik fiú hogy feküdjön le vele ő azt mondta hogy nem de utána mégis igent mondott és elmentek én addig ott ültem a padon 1 fiúval és 2 lánnyal (én nem szoktam soha se szopni) utána elmentem mert már rég elmentek és azt hittem hogy nem jönnek vissza hazamentem tanultam stb. utána egyszer csak hív hogy nem védekeztek és terhes lett mert hányingere lett meg minden utána suli után elmentünk a nagynénjéhez beszélgetni és amíg én jó pofiztam ő elvett tőle egy terhességi tesztet utána hazamentünk és nálunk megcsinálta és pozitív lett tehát terhes és most nagyon nagyon bűntudatom van mert nem beszéltem le arról hogy lefeküdjön a fiúval.mit tegyek segítsetek?:'(2010. febr. 14. 20:24
31/37 syilvikke válasza:
nem a te hibád, miért lenne a tied ha nincs annyi esze, hogy ne tegyen ilyen baromságokat, hogy 12 évesen sz*pjon stb ása el magát és cigányokat (fujj) aszt ajánlom, hogy ilyenekel szoba se állj nem, hogy barátkoz (feltéve ha ez mind igaz )
32/37 anonim válasza:
Phhhhhhh...
Jót röhögtem az egyik chipseszacskós válaszon :DDDDD
De az írásodon is. Én is 12 vagyok, de ilyen őrültséget még életemben nem hallottam. Találj ki értelmesebbet ha már ennyire hazudni akarsz... de látom 2010ben tetted fel a kérdést, tehát már megszületett a babóca :DDD
Na és lány v. fiú? A csaj megtartotta? Vagy a kislány szülei nevelik? Tud már járni? :DDDD
Menj (mostmár nálam 2 évvel idősebb), tanuld meg a vesszőhasználat szabályait, olvass utána a terhességnek, iskola van! Idd meg a kakaód és irány az ágy!
:DDDD Hujj de jót röhögtem a válaszokon és a kérdésen is :DDD
33/37 anonim válasza:
Anyád tudja,hogy itt hazudozol.
Egyébként ott a tv. Inkább nézd azt hogyha nincs semmi dolgod minthogy itt hazudsz.
34/37 Serana skyrim válasza:
Igaz vagy nem ? Mi tőrtent ? Jaj de kiváncsi vagyol
37/37 anonim válasza:
Amúgy én is kiváncsi vagyok el telt 12 év állitólag 24 évesek vagytok lett baba??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!