Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A 12 éves barátnőm terhes...

A 12 éves barátnőm terhes lett mit tegyek?

Figyelt kérdés
sziasztok az egyik barátnőm 12 éves elmondta hogy terhes lett.Az egész úgy kezdődött hogy először csak pénzért szopott le cigányokat de nem feküdt le senkivel utána meg valahogy rávette az egyik fiú hogy feküdjön le vele ő azt mondta hogy nem de utána mégis igent mondott és elmentek én addig ott ültem a padon 1 fiúval és 2 lánnyal (én nem szoktam soha se szopni) utána elmentem mert már rég elmentek és azt hittem hogy nem jönnek vissza hazamentem tanultam stb. utána egyszer csak hív hogy nem védekeztek és terhes lett mert hányingere lett meg minden utána suli után elmentünk a nagynénjéhez beszélgetni és amíg én jó pofiztam ő elvett tőle egy terhességi tesztet utána hazamentünk és nálunk megcsinálta és pozitív lett tehát terhes és most nagyon nagyon bűntudatom van mert nem beszéltem le arról hogy lefeküdjön a fiúval.mit tegyek segítsetek?:'(
2010. febr. 14. 20:24
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%
ha a zacskóból kivéve pozitív volt akkor a nagynéni terhes.
2010. febr. 14. 20:44
 12/37 anonim ***** válasza:
96%
áááá, é egy eleve pozitív tesztet csinált meg,hát még jó,hogy nem váltott negára..jajj ne már....menj aludni.Jó éjszakát,holnap iskola.
2010. febr. 14. 20:44
 13/37 anonim ***** válasza:
85%

Drágám!

Ha van eszetek ilyesmire, legyen bátorságotok elmenni az orvoshoz szülói kisérettel :( !!

Én hiszek neked, mert bizonyára nem az első szex volt a barátnődnek, hanem már a sokadik és valakitől, már elötte teherbe esett. Ugye Te sem hiszed el, hogy a teszt ilyen hamar (padi dolog után) kimutatná a terhességet. Szóval a barátnőd, ha tényleg terhes, akkor jobb, ha segítséget kér különben nőni fog a hasa sajnos!!!

Ti kis taknyosok vagytok és szégyen, hogy nem könyvet olvastok, inkább kurvúltok.

Istenem, milyen felnött lessz belőletek??!!

2010. febr. 14. 20:48
 14/37 anonim ***** válasza:
100%

Szia! :-)))) Azt szeretném megtudni, hogy hogyan lehet, hogy eleve bontott volt a csomag?

Vagy egy zacskó chipsben volt bónuszajándékként a terhesteszt, és mikor kibontottátok véletlenül a terhesteszt csomagolása is elszakadt? Akkor ne aggódj, a chips a terhes, nem a barátnőd!!!

2010. febr. 14. 20:49
 15/37 anonim ***** válasza:
100%
olvasd el és értelmezd mit írtál:" utána elmentem mert már rég elmentek és azt hittem hogy nem jönnek vissza hazamentem tanultam stb. utána egyszer csak hív hogy nem védekeztek és terhes lett mert hányingere lett meg minden utána suli után elmentünk a nagynénjéhez beszélgetni és amíg én jó pofiztam ő elvett tőle egy terhességi tesztet utána hazamentünk és nálunk megcsinálta és pozitív lett tehát terhes " tényleg ennyire unatkozol???
2010. febr. 14. 20:49
 16/37 A kérdező kommentje:
jól van egy pár dolgot kihagytam mert olyan ideges vagyok hogy remegek
2010. febr. 14. 20:52
 17/37 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez mind igaz, akkor valóban a nagynéni a terhes. A tesztek egyszer használatosak.
2010. febr. 14. 21:03
 18/37 anonim ***** válasza:
98%

Húú, eddig olyan rossz kedvem volt ma este, de most mosolyt csaltatok az arcomra :D

De gáz... Istenem, nem tudom ha tényleg 12 évesek vagytok akkor ezt a kérdést jó lenne a szüleiteknek megmutatni, hogy milyen dolgokon jár kedves gyermekük esze, ha meg idősebbek akkor meg gondolom elgurult a gyógyszer!

:D

hát ez jó... itt röhögök magamban, sok provokatív kérdés születik meg ezen az oldalon, de ez nagyon komoly....

Ja, igen és ha véletlenül igaz is lenne a sztori, akkor eléggé sajnálom azt a kisbabát, hogy ilyen anyja lesz/lenne, nem beszélve a nagyszülökről, tényleg azok hol vannak mikor a kicsi lánya a padon sz.pja a pasikat...

még egy kérdés, miért csak a romákat? a magyar srácok miért nem kapják meg a kényeztetést?

jaj, itt nagy bajok vannak..........

2010. febr. 14. 21:30
 19/37 anonim ***** válasza:
98%

Kamu kérdésre válaszolni sem érdemes.

ha meg igaz, akkor az apajelölt meneküljön, mert bűnselekményt követett el.

2010. febr. 14. 22:19
 20/37 anonim ***** válasza:
97%
:)))))) jot nevettem amiket irtal:))) hazudni se tudsz normalisan!!
2010. febr. 14. 22:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!