Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért csinálja ezt? 5 HETES...

Miért csinálja ezt? 5 HETES TERHES VAGYOK VAN MÁR EGY 2 ÉS FÉL ÉVES KISFIAM! VAN EGY KIS BARÁTNŐM AKI 17 ÉVES ÉN 30 VAGYOK A PÁROM 39!

Figyelt kérdés
A barátnőm panaszkodik hogy 2 napja hívogatják rejtett számon de nem szólnak bele már elege van stb stb.Igen ám de tegnap belenéztem a párom telefonjába és ő hívogatja!Azt mondja csak vicc!De ez annyira rosszul esik mert én meg ha valami oknál fogva felhívom rám rakja a telefont mert ő dolgozik meg ilyesmi nem ér rá meg amikor késik én itthon ülök tűkön ülve hogy nincs e valami baj meg ilyenek!De én rám nem csörög rám ez érdekes munka időbe van ideje szórakozni!Gondolkodom hogy elvetetem a babát én most akkorát csalódtam nem tudom mit higyjek!De a szívem szakad meg annyira vártam ezt a pindurt!És tudom ez nem megcsalás de ha tegyük fel a barátnőm olyan lenne és bele menne sztem félre lépne vele ti mit gondoltok?És mondom ez nekem a gyanús hogy milyen jogon hívogatja!Írjatok!Köszönöm
2009. nov. 13. 05:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%
hát ez gáz. de a pici nem tehet rola ha megfogant akkor neki meg kell születnie.mindegy milyen az apuka,ne vetesd el.én biztos megörülnék ha engem nem hivna de egy kiscsajal meg szivodik.hát ez a te döntésed nem lehet beleszolni de ha vele nem akkor másal megteszi.de lehet hogy nem menne tovább nem csalna meg.lehet csak pánikol vagy estleg nem adsz meg neki mindent ami érthetö terhesen.hát remélem minden rendben lesz.sok boldogságot kivánok nektek,és gratula a babáért
2009. nov. 13. 06:29
 2/11 anonim ***** válasza:
89%
Én nem kerítenék ennek nagy feneket, telnének a napok, ahogy szoktak, DE igen tágra nyitnám, hogy mit művel ez a buta fiú. Már sem érthető számomra, hogy miért hívogatja azt a kislányt (hozzá képest), ez nem vicc. De mondom, nagylelkűen szemet hunynék efölött, pedig itt bűzlik valami, de nagyon ráfigyelnék, van-e más turpisság is. Ha nincs, akkor csak gügye?! a babát ne keverd bele, örülj neki nagyon! Eddig nem voltak fura dolgai?
2009. nov. 13. 06:38
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
tágra nyitnám a szemem, nem mást :)
2009. nov. 13. 06:38
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem ez már a kapuzárási pánik kezdete!Nem irigyellek az biztos...de azért gondold végig,hogy ha őt hívogatja később talán merészebb lesz más fiatal lányokkal!Az a szerencse,hogy a barátnőd nem megy bele ilyenekbe!Azért ezt nagyon komolyan megbeszélném vele...a babát meg ne vetesd el e miatt...ő nem tehet róla!Én tuti kiosztanám,hogy minek hívogat egy kislányt,aki még fiatal korú,tehát még börtönbe is kerülhet,tehát úgy tegye a keze ügyét!És megkérdezném,hogy hogyan képzeli ezt,2. baba mellett!!!Ha már nem szeret hagyjon el,de ilyen undorító dolgokat ne műveljen!
2009. nov. 13. 06:41
 5/11 anonim ***** válasza:
97%

Valahogy igy képzelem én is, ahogy az utolsó hozzászóló irta.

Leültetném, és elbeszélgetnék vele.Mit "élvez" ebben.Mit lát benned, miért nem téged hiv fel a szabad perceiben, hogy esetleg nem vagy e rosszul.Megkérdezném,akarja e a babát,és odaszúrnám,hogy ha igy viselkedik, akkor lehet, hogy elveteted.Amit ne tégy, mert ő nem hibás semmiben, és férfi még ezer lehet az életedben, de ez a csöppség aki benned fejlődik már nem jönne vissza.Tisztázd vele a dolgokat.

2009. nov. 13. 07:14
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat aranyosak vagytok!Most is miután megírtam a kérdést mondtam neki hogy miért hívja fel miért szenyózik azt mondta mert szívatta!Na de akkor is mondom neked hogy esne ha valamelyik haverodat hívogatnám!?Az lesz hogy nem engedem ide azt a lányt mert megmondom őszintén szeretem a párom és tudom hogy ő is engem és ha ugyis lenne hogy félrelépne evvel a lánnyal az csak arra kéne neki ugyanis a nemi életünk nem igazi én miattam bevallom, mert fáradt vagyok estére minden energiámat felőrli a gyerek mosás főzés takarítás!De tényleg az lesz a legjobb ha lánnyal hanyagolom a kapcsolatot mert nem akarom hogy 9 boldog évet tönkretegyen mert ha visszagondolok a viselkedésére akkor ő kezdeményezi ezeket a dolgokat mivel produkálja magát teszi veszi de mindig ráhagytam mert hogy tinédzser meg ilyenek!!!A babát meg isten ments hogy elvetessem főleg hogy ti ismondjátok meg amugy is!!Ja és ez az első eset!!!És megprobálok egy kicsit oda figyelni rá is nem csak a gyerekre!!!!Mert lehet az is közre játszik!Mert hozzáteszem nagyon jo a kapcsolatunk csak mondom fáradt vagyok és pont az nem müködik amit ő igényel ugyanis a fejemhez vágta azt is hogy ő egész nap dolgozik ki tudja mit csinálok hova megyek és hogy kicsi a gyerek nem tudja neki elmondan!Na ezek után szerintem jobanm tudtok válaszolni!!!És mégegyszer köszönöm az eddigi válaszokat mindegyikőtöket felpontoztalak!:):)):)
2009. nov. 13. 07:31
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Na ,most meg a kiscsaj a bűnös,már őt kell kitiltani...Pufff. Szerintem te csak ezzel takarózol,félsz,hogy nehogy a párod legyen sáros.Pedig itt ő a bűnös.Még ha a kiscsaj is kezdeményezett ,akkor is mért áll le vele telefonálgati?,meg miért zaklatja? Ennyi erővel más is elcsavarhatja a fejét.Ilyen könnyen!!!Mert az a másik illető egy kicsit kacérkodik vele.Meg mostmár te vagy a hibás?Te most nagyon elakarod terelni a témát...Még ha nem is törődsz vele annyit,akkor sem kéne mással hetyegni.Főleg ha szeret....Egyébként szerintem tuti sáros,mert ha nem lenne az nem "támadott" volna vissza azzal,h. bisztos te "is" pasizol.Tudod legjobb védekezés a támadás.Szerintem gondold végik a dolgot....Sok sikert,és a picit meg ne bántsd a férjed miatt.
2009. nov. 13. 08:55
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Azt te is tudod, hogy nem a lany a hibas. O azt mondta nem tudja ki hivogatja.

En a helyedben fognam magam es elmondanam neki, hogy ki hivogatja.

Nem az a legtisztessegesebb? Parod totalisan beegne, nem is lenne kedve a csaj szeme ele kerulni.

Ne rettegj ennyire, latom az a bajod, hogy felsz, hogy valaki elhappolja a parodat.

30 eves erett no vagy, ne viselkedj tini modjara, onts tiszta vizet a poharba.

Jo szandekkal irtam, ne erts felre.

Sok sikert!

2009. nov. 13. 11:25
 9/11 anonim ***** válasza:
Hát igen....de a párodnak akkor sem kéne ezt tennie,ha szeret...még ha 1 évben 1x is csinálnátok!És a lánynál ez életkori sajátosság,viszont a férjed állítólag felnőtt!Én azt mondom,hogy ne a csaj tüntesd el,mert akkor a párod úgy fogja csinálni,hogy észre se vedd és akkor lesz a vége a megcsalás!Mindig az a legféltékenyebb,akinek vaj van a fején!!!!Beszéld meg és ha úgy adódik ne félj kilépni a kapcsolatból még most,nem 10 év múlva,mikor már beleroppansz!Nagyon sajnállak és remélem a férjednek megjön az esze és ez tényleg csak valami kis buta ötlet tőle!!!
2009. nov. 13. 12:45
 10/11 anonim ***** válasza:

A LEGJOBB VÉDEKEZÉS A TÁMADÁS!!!

A férjed pedig azzal védekezik, hogy téged vádol, hogy félremászkálsz a nap folyamán. Számomra ez azt jelentené, hogy más is van még a rovásán...

2009. nov. 13. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!