Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért csinálja ezt? 5 HETES...

Miért csinálja ezt? 5 HETES TERHES VAGYOK VAN MÁR EGY 2 ÉS FÉL ÉVES KISFIAM! VAN EGY KIS BARÁTNŐM AKI 17 ÉVES ÉN 30 VAGYOK A PÁROM 39!

Figyelt kérdés
A barátnőm panaszkodik hogy 2 napja hívogatják rejtett számon de nem szólnak bele már elege van stb stb.Igen ám de tegnap belenéztem a párom telefonjába és ő hívogatja!Azt mondja csak vicc!De ez annyira rosszul esik mert én meg ha valami oknál fogva felhívom rám rakja a telefont mert ő dolgozik meg ilyesmi nem ér rá meg amikor késik én itthon ülök tűkön ülve hogy nincs e valami baj meg ilyenek!De én rám nem csörög rám ez érdekes munka időbe van ideje szórakozni!Gondolkodom hogy elvetetem a babát én most akkorát csalódtam nem tudom mit higyjek!De a szívem szakad meg annyira vártam ezt a pindurt!És tudom ez nem megcsalás de ha tegyük fel a barátnőm olyan lenne és bele menne sztem félre lépne vele ti mit gondoltok?És mondom ez nekem a gyanús hogy milyen jogon hívogatja!Írjatok!Köszönöm
2009. nov. 13. 05:11
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szerintem is sáros a férjed! Vajon még mit csinálhatott, amiről nem tudsz, mert Te egész nap a gyerekkel + háztartással vagy elfoglalva?!Eygértelmű,hogy tetszik neki a lány! Viszont jó ötletnek tartom kiiktatni a kiscsajt.Sajnálom,hogy ezt kell írjam, de már én is jártam hasonló cipőben:-(
2009. nov. 13. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!