Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A 12 éves barátnőm terhes...

A 12 éves barátnőm terhes lett mit tegyek?

Figyelt kérdés
sziasztok az egyik barátnőm 12 éves elmondta hogy terhes lett.Az egész úgy kezdődött hogy először csak pénzért szopott le cigányokat de nem feküdt le senkivel utána meg valahogy rávette az egyik fiú hogy feküdjön le vele ő azt mondta hogy nem de utána mégis igent mondott és elmentek én addig ott ültem a padon 1 fiúval és 2 lánnyal (én nem szoktam soha se szopni) utána elmentem mert már rég elmentek és azt hittem hogy nem jönnek vissza hazamentem tanultam stb. utána egyszer csak hív hogy nem védekeztek és terhes lett mert hányingere lett meg minden utána suli után elmentünk a nagynénjéhez beszélgetni és amíg én jó pofiztam ő elvett tőle egy terhességi tesztet utána hazamentünk és nálunk megcsinálta és pozitív lett tehát terhes és most nagyon nagyon bűntudatom van mert nem beszéltem le arról hogy lefeküdjön a fiúval.mit tegyek segítsetek?:'(
2010. febr. 14. 20:24
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
79%
Jujj lányok, már megint egy kamu kérdés. Csinálja itt a hülyét nekünk, biztos vagyok benne, hogy szórakozásból írkál vki ilyeneket. :S De ha igaz lenne, akkor meg süllyedjenek el szégyenükben, mi az, hogy 12 évesen lesz*pok vkit, meg egyáltalán sexuális életet élek. Vajon van ezeknek a gyerekeknek szülei, ha igen, milyenek? Nem fél az elkövető, hogy ezért börtönbe is zárhatják, ezaz tegyetek csak fel ilyen kérdéseket, saját magatoknak keresitek a bajt. :S Véleméányem szerint valaki megint kamuzik, és van egy olyan érzésem, hogy ezeket a kérdéseket mindig egy és ugyan az a személy teszi fel, hogy idegeljen bennünket!
2010. febr. 15. 07:24
 22/37 anonim ***** válasza:
98%

Majd ha igaz lesz akkor válaszolok a kérdésre!!!!!!

Ekkora szégyent!!!!!

Azért tartunk itt mi Magyarok!

12 évesen cigányokat elégít ki szájjal,és pénzért??!!!

Pfffffffff

Üzenem a bnőnek,jobb ha felaksztja magát!

2010. febr. 15. 09:24
 23/37 anonim ***** válasza:
66%

Ha pozitív lett a teszt, akkor lehet, hogy korábban lefekudt már valakivel és nem védekeztek. Vegyetek még egy tesztet és ha azon is 2 csík van, akkor szólni kell a szuloknek és irány a nogyogyász. A fiut tuti lecsukják, mert kozosult egy kiskoruval. Szóljatok egy felnottnek. Ja és szerintem nem te vagy a hibás!

23/N

2010. febr. 15. 10:35
 24/37 anonim ***** válasza:
89%

A kérdésben még az áll,hogy suli után mentek a nagynénihez,aztán az egyik kommentjében már azt írja,hogy egy héttel a történtek után mentek a nagynénihez.....

Nekem elég volt ez az egy mondat is,elöbb utolérik a hazug embert,mint a sánta kutyát!

Amúgy kedves kérdező,Te hány éves vagy?

Csak mert ha esetleg te is úgy 12 év körüli,mint a "barátnőd" ahhoz képest igen jól tudsz fogalmazni és helyesen írni:)

Összegezve:kitalált kérdés.

2010. febr. 15. 10:57
 25/37 anonim ***** válasza:
98%
De nagy az Isten állatkertje. Undorító emberek ezek...
2010. febr. 15. 11:49
 26/37 anonim ***** válasza:
98%
Inkább nem mondok semmit. S akkor talán bölcsebb maradok...
2010. febr. 15. 13:05
 27/37 anonim ***** válasza:
100%

" Én nem szoktam soha se szopni"XD

Csak dugni ?? Viccet félretéve, elég gagyi amit leírtál most , én nem vettem be az tuti :)

A Nagynéni 100-val tartja otthon a t.teszteket ??

Kislány , gondolkodj már , ki az aki ezt elhiszi neked ?

Jóhogy nem aktus közben hányta le a srácot mert már abban a pillanatban terhes lett.. . nagyon vicces mit ne mondjak ! Ha ez igaz is lenne , akkor jó nagyot szívnátok , mert a barátnődet talán még intézetbe is raknák , a srácot pedig elküldenék hűsölni egy kis időre .... !

Hogy tud valaki ilyet kitalálni :S

Jót nevettem az biztos :P

2010. febr. 15. 13:10
 28/37 anonim ***** válasza:
98%
Mégis a hülye kérdése mennyi választ kapott!!!!!!!!!!!!
2010. febr. 15. 15:55
 29/37 A kérdező kommentje:
nem hazudok és a nagynéni nem tartja 100ával a teszteket csak a barátnőm egyszer látta hogy van nála és most elvette amúgy meg a szülei nem nagyon foglalkoznak vele az anyja egyszer csak közölte vele hogy új életet akar kezdeni és elment Olaszországba azóta se hallani róla az apja meg iszik és veri szerényt és azért szopik a barátnőm pénzért mert nincs ruhára semmi pénzük.Ja és igen csak romákat szokott leszopni
2010. febr. 15. 20:10
 30/37 anonim ***** válasza:
98%

NA PERSZEE!!

Tuti, h kamu, össze-vissza írkálsz szivem, mert nem tudsz kitalálni értelmesebbet??

Na ne szórakozzál, menjél babázni.

2010. febr. 15. 21:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!