A 12 éves barátnőm terhes lett mit tegyek?
Majd ha igaz lesz akkor válaszolok a kérdésre!!!!!!
Ekkora szégyent!!!!!
Azért tartunk itt mi Magyarok!
12 évesen cigányokat elégít ki szájjal,és pénzért??!!!
Pfffffffff
Üzenem a bnőnek,jobb ha felaksztja magát!
Ha pozitív lett a teszt, akkor lehet, hogy korábban lefekudt már valakivel és nem védekeztek. Vegyetek még egy tesztet és ha azon is 2 csík van, akkor szólni kell a szuloknek és irány a nogyogyász. A fiut tuti lecsukják, mert kozosult egy kiskoruval. Szóljatok egy felnottnek. Ja és szerintem nem te vagy a hibás!
23/N
A kérdésben még az áll,hogy suli után mentek a nagynénihez,aztán az egyik kommentjében már azt írja,hogy egy héttel a történtek után mentek a nagynénihez.....
Nekem elég volt ez az egy mondat is,elöbb utolérik a hazug embert,mint a sánta kutyát!
Amúgy kedves kérdező,Te hány éves vagy?
Csak mert ha esetleg te is úgy 12 év körüli,mint a "barátnőd" ahhoz képest igen jól tudsz fogalmazni és helyesen írni:)
Összegezve:kitalált kérdés.
" Én nem szoktam soha se szopni"XD
Csak dugni ?? Viccet félretéve, elég gagyi amit leírtál most , én nem vettem be az tuti :)
A Nagynéni 100-val tartja otthon a t.teszteket ??
Kislány , gondolkodj már , ki az aki ezt elhiszi neked ?
Jóhogy nem aktus közben hányta le a srácot mert már abban a pillanatban terhes lett.. . nagyon vicces mit ne mondjak ! Ha ez igaz is lenne , akkor jó nagyot szívnátok , mert a barátnődet talán még intézetbe is raknák , a srácot pedig elküldenék hűsölni egy kis időre .... !
Hogy tud valaki ilyet kitalálni :S
Jót nevettem az biztos :P
NA PERSZEE!!
Tuti, h kamu, össze-vissza írkálsz szivem, mert nem tudsz kitalálni értelmesebbet??
Na ne szórakozzál, menjél babázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!