Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A 12 éves barátnőm terhes...

A 12 éves barátnőm terhes lett mit tegyek?

Figyelt kérdés
sziasztok az egyik barátnőm 12 éves elmondta hogy terhes lett.Az egész úgy kezdődött hogy először csak pénzért szopott le cigányokat de nem feküdt le senkivel utána meg valahogy rávette az egyik fiú hogy feküdjön le vele ő azt mondta hogy nem de utána mégis igent mondott és elmentek én addig ott ültem a padon 1 fiúval és 2 lánnyal (én nem szoktam soha se szopni) utána elmentem mert már rég elmentek és azt hittem hogy nem jönnek vissza hazamentem tanultam stb. utána egyszer csak hív hogy nem védekeztek és terhes lett mert hányingere lett meg minden utána suli után elmentünk a nagynénjéhez beszélgetni és amíg én jó pofiztam ő elvett tőle egy terhességi tesztet utána hazamentünk és nálunk megcsinálta és pozitív lett tehát terhes és most nagyon nagyon bűntudatom van mert nem beszéltem le arról hogy lefeküdjön a fiúval.mit tegyek segítsetek?:'(
2010. febr. 14. 20:24
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
94%

Aha, ott rögtön hányingere is lett,mindjárt aktus után????Mert akkor gyorsan ment....

szerintem egy szó sem igaz ebből...

2010. febr. 14. 20:26
 2/37 anonim ***** válasza:
90%
Te ahelyett hogy ilyen buta kerdeseket talalsz ki,szerintem keress hasznosabb elfoglaltsagot*
2010. febr. 14. 20:28
 3/37 A kérdező kommentje:
de ez 1 nappal az után volt hogy lefeküdt vele és utána 1 héttel mentünk el a terhességi tesztért ez igaz légyszi segítsetek ez az én hibám?
2010. febr. 14. 20:30
 4/37 anonim ***** válasza:
94%

Inkább tanuld meg, mikor ajánlatos a magyar nyelvben vesszőt használni, mert én egy darabot nem láttam itt. Ez nem távirat, hogy minél kevesebb karaktert írj.

Neked az ne legyen bajod, hogy van egy h.lye k.rva, aki 12 évesen cigányokkal b.szatja magát, és teherbe esik. Nem te lettél terhes.

2010. febr. 14. 20:31
 5/37 A kérdező kommentje:
bocsi a vesszők miatt de nagyon ideges vagyok mert az én hibám.
2010. febr. 14. 20:33
 6/37 anonim ***** válasza:
97%

Nos 1 nappal a d.gás után sincs hányinger.És 1 héttel utána a teszt sem mutat semmit,mivel a beágyazódás min.10-14 nap.

Szóval továbbra sem hiszek semmit ebből.És ha már itt írogatsz, olvass utána a teherbeesésnek, és ne irkálj össze-vissza, olyat ami hülyeség:O

2010. febr. 14. 20:35
 7/37 A kérdező kommentje:
szóval lehet hogy nem terhes??mert a teszt fel volt bontva és eleve pozitívat mutatott.akkor lehet hogy már használták? hogyan kell egyáltalán használni?
2010. febr. 14. 20:39
 8/37 anonim ***** válasza:
95%
kamu az egész
2010. febr. 14. 20:40
 9/37 anonim ***** válasza:
64%

Ha ez igaz akkor megpróbálok utánozni egy abortuszellenest. :D Úristen ez a világlegszebb dolga, neki semmi köze a gyerekhez, mert ő egy külön kis életke! Nem gyilkolhatja meg! Meg kell szülni, megváltozik az élete, de sosa fogja megbánni, biztos jó anya lesz belőle! De ha más nem megy akkor is muszáj megszülni és örökbe adni! Sosem bánja meg ellenben az abortuszba belehal a lelke azonnal :(:( xD

Szóval ha ez igaz, akkor irány a szülök, az orvos, és vetesse el. Egy ekkora kislánynak semmilye sincs amire egy gyereknek szüksége van. Tönkreteszi a saját életét és a gyerekét is.

Ha meg kamu akkor tanulj meg írni.

10/37 anonim ***** válasza:
95%
hazudni is tudni kell.
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!