A 12 éves barátnőm terhes lett mit tegyek?
Aha, ott rögtön hányingere is lett,mindjárt aktus után????Mert akkor gyorsan ment....
szerintem egy szó sem igaz ebből...
Inkább tanuld meg, mikor ajánlatos a magyar nyelvben vesszőt használni, mert én egy darabot nem láttam itt. Ez nem távirat, hogy minél kevesebb karaktert írj.
Neked az ne legyen bajod, hogy van egy h.lye k.rva, aki 12 évesen cigányokkal b.szatja magát, és teherbe esik. Nem te lettél terhes.
Nos 1 nappal a d.gás után sincs hányinger.És 1 héttel utána a teszt sem mutat semmit,mivel a beágyazódás min.10-14 nap.
Szóval továbbra sem hiszek semmit ebből.És ha már itt írogatsz, olvass utána a teherbeesésnek, és ne irkálj össze-vissza, olyat ami hülyeség:O
Ha ez igaz akkor megpróbálok utánozni egy abortuszellenest. :D Úristen ez a világlegszebb dolga, neki semmi köze a gyerekhez, mert ő egy külön kis életke! Nem gyilkolhatja meg! Meg kell szülni, megváltozik az élete, de sosa fogja megbánni, biztos jó anya lesz belőle! De ha más nem megy akkor is muszáj megszülni és örökbe adni! Sosem bánja meg ellenben az abortuszba belehal a lelke azonnal :(:( xD
Szóval ha ez igaz, akkor irány a szülök, az orvos, és vetesse el. Egy ekkora kislánynak semmilye sincs amire egy gyereknek szüksége van. Tönkreteszi a saját életét és a gyerekét is.
Ha meg kamu akkor tanulj meg írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!