Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt már valaki ilyen helyzetb...

Volt már valaki ilyen helyzetben?! Anyagiag miatt nem lesz kistestvér?!

Figyelt kérdés

Érzem már több mint 1 éve hogy szeretnék még egy gyereket,minden vágyam lenne,nem érdekel a munkám vagy a karrier,a függetlenségem sem de ezzel csak én vagyok így(meg persze a férjem),de a családom szerint viszont nem állok készen az anyaságra,szerintük elég egy gyerek és anyagilag sem engedhetjük meg,nagy felelőtlenség lenne stb.

Az anyagi részében igazuk is van és ha ésszel kellene döntenem akkor nem vállalnám de akkor miért érzem ennyire hogy megint szülni szeretnék,szinte minden gondolatom ez...

2015. márc. 5. 14:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
és ha lemegy a kocsi,mennyivel lesz több ami marad?
2015. márc. 5. 20:22
 12/12 anonim ***** válasza:

Igen ugyanez a mi problémánk is.Van egy kislányunk.Mindenünk megvan mégsem merte a párom bevállalni a második babát,így sajnos abortuszra küldött 1,5 éve.(amiért magam hibáztatom,hogy hagytam magam emiatt befolyásolni)

Pedig mindkettőnknek munkahelye van,fizetés,van hitelünk az igaz,de amire kell a pénz mindig megvolt.

2015. márc. 6. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!