Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Úgy érzem nincs olyan kinek...

Úgy érzem nincs olyan kinek jobban fájna mint nekem hogy még nem jött össze. Normális?

Figyelt kérdés
2008. aug. 24. 12:39
1 2 3 4 5
 31/49 A kérdező kommentje:

utolso válaszolo!

nemharagszom rád,csak értsd meg hogy nekem mikor beirta hogy a helyesirásommal foglalkozzak inkább akkor nagyon roszul esett!igyis rosz nekem hogy nemjött a baba ösze,és miért kell ezzel foglalkozni hogy ki hogyan ir és milyen helyesirási hibája van.a legtöbb válaszadom nekem adott igazat. és nemén irtam az utolso előtti választ amit mondtál. ugygondolom másnak is van más hibája,miért kell belekeverni ezt?

köszönöm mindenkinek aki normálisan válaszolt!

2008. aug. 25. 19:50
 32/49 anonim ***** válasza:
53%

Jó rendben, megértelek! Nem kell azért egy ilyen oldalt olyan komolyan venni. Itt senki nem ismer személyesen, ne okozz magadnak extra lelki bánatot azzal, hogy egy ilyen -annyira nem vészes- megjegyzést a szívedre veszel. Ha egy számodra nagyon fontos ember mondta/írta volna, lenne okod rá, de így ne legyen, jó?

A baba miatt se görcsölj ennyire. Nem írtad, van-e szervi probléma nálatok, ha nincs, ha van, akkor is fel a fejjel, meglátod, sikerülni fog, csak ne keseredj el ennyire!

Gondolj bele, talán a leendő kisbabád arra vár, hogy az anyukája ne elkeseredett legyen, hanem egy szívből szerető, életvidám nő! Keress magadnak új elfoglaltságot, új hobbyt, törődj jobban a pároddal, és tényleg, amikor nem számítasz rá, majd akkor jön! Tudom, azt gondolod, könnyű ezt írni, de hidd el, ezzel magamat is vigasztalom! Mi is nagyon vágyuk babára, bár mi még csak 7 hónapja próbálkozunk, de azért elég nehéz így is, mikor körülöttem mindenki szül, és minket is faggat, hogy "Na, hozzátok mikor jön a gólya?". Próbálj sokat dolgozni, és egyszerűen élvezni az életet!

Fel a fejjel!

A magyartanár

2008. aug. 25. 20:20
 33/49 A kérdező kommentje:
köszönöm Magyartanár a válaszod:)kivánom nektek is hogy minél előbb sikerüljön:)remélem én is azleszek nemsokára
2008. aug. 25. 20:46
 34/49 anonim ***** válasza:

Ha engem valaki irástudatlan picsának hivna valoszinű én is megakarnám keresni!!!!!!!

Akkor ki az ostoba!?

Komolyan mondom meg áll az eszem!

2008. aug. 25. 21:15
 35/49 A kérdező kommentje:
utolso válaszolo:nagyon köszi:)
2008. aug. 25. 21:53
 36/49 anonim ***** válasza:
47%

Megáll az ESZED?? Az biztos nem, mert neked olyanod nincs!! Mi a szart hisztiztek itt, mintha nemtudom én mi történt volna!!!! Miért nem keresed meg akkor azt az illetőt, szerintem ő is szívesen lekenne neked egy pofont!!! Ő legalább intelligens, és már rég lezárta ezt a vitát, gondolom azért, mert nem alacsonyodik le arra a szintre, ahol ti vagytok!!!!! Már rég bocsánatot kért, meg minden, én végig olvastam az egészet!!!

Történt egyáltalán veletek valami komoly baj az életben, hogy ilyen kis szir-szaron így ki tudtok akadni??? Egyébként meg TÉNYLEG NEM TUDTOK ÍRNI, hát ezért NEHOGY MÁR MÁST OKOLJATOK!!!!!!!!!!!!!!

A kérdező meg menjen el orvoshoz, ha baja van!!Hát ilyen idegbajos libákat én még nem láttam, komolyan!!! Egyszerre menstruáltok, vagy mi van??

2008. aug. 25. 22:25
 37/49 anonim ***** válasza:
47%

Ez a kérdező tele vagy gyűlölettel meg keserűséggel, hogy várja azt, hogy ilyen idegállapot mellett majd terhes lesz?? Először egy jó pszichológust keressen fel. El sem tudnék ilyen buta feleséget képzelni.

Az írástudatlan picsa pedig ha jól láttam az idióta seggfejre volt válasz.

Már bocs hogy beleszólok, de hányingert lehet tőletek kapni!! Nem kívánom, hogy ne legyen gyereked, de mi jót fog tőled tanulni????? Se írni, se viselkedni nem, az biztos!!!!!!!!!!!

2008. aug. 25. 22:33
 38/49 anonim válasza:

hi-hi

Az utolsó 2. válaszoló szerintem ugyanaz mint a 2. válaszadó!Ugyanazokat írta,és pár perc eltéréssel irta mindkét utólsó válaszát!:))))))))))))))))Tiszta nevetség!!!!!!!!

2008. aug. 26. 00:12
 39/49 anonim ***** válasza:
35%

Az utolsó kettő valóban ugyanaz az ember, vagyis én! Eddig nem szálltam be ebbe a hülye kis vitába, csak olvastam és mosolyogtam, de ez már szánalmas!!!

Nekünk van olyan nő ismerősünk, akinek nem 22 hónapja, hanem 22 éve (!!!!!!!!!!!!!!) nem jön össze a gyerkőc, 42 éves, és túl van vagy 11 lombikon. Ennek ellenére megőrizte a tartását, egy intelligens, kiegyensúlyozott, normális nő, nem ilyen hisztérika, mint ez a kérdező, aki szerintem még nem nőtt fel az anyai feladatokra. Engem különben nem nagyon érdekel, hogy ki mit hisz, mindenki nézzen tükörbe!!!!!!!!!!!!!!

2008. aug. 26. 09:07
 40/49 anonim válasza:
52%

utolso valaszolonak:ne iteld el a kerdezot csak azert mert felhaboritotta a masodik valaszolo!hidd el engem is felhaboritana! es hiaba kuldod orvoshoz mert neki nem arra van most szuksege hanem egy kis batoritasra amit tolunk akart hallani, de ti csak annyit tudtok h NEM TUDSZ IRNI, FELFUJOD MAGAD na meg ilyensmi!es nem tudom elkepzelni hogy milyen osszefuggesbe van a baba meg az iras!!!es meg annyit az utolso valaszolonak hogy nem o kell majd megtanitsa irni!szerintem az ilyensmit iskolaba szoktak!!!

nem tudom h hany evesek vagytok de szegyen mert az egyeveseknek is tobb eszuk van!!!

2008. aug. 26. 09:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!