Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Úgy érzem nincs olyan kinek...

Úgy érzem nincs olyan kinek jobban fájna mint nekem hogy még nem jött össze. Normális?

Figyelt kérdés
2008. aug. 24. 12:39
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ha jól értelmezen a kérdést...

Szerintem normális. De ezzel nem vagy egyedül. Hidd el, nagyon sok embernek fáj

2008. aug. 24. 12:51
 2/49 anonim ***** válasza:
58%

minolyan menoni, ösze jöön még maj.

Az a nem normális, hogy nem tudsz írni, inkább ezért kellene aggódnod!

2008. aug. 24. 13:09
 3/49 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem teljesen egyértelműen fogalmazott. Esetleg doktori nyelven ne írja le? :S
2008. aug. 24. 14:43
 4/49 anonim ***** válasza:
55%

Nem kell doktori nyelven, csak érthetően. Azért egy felnőtt embertől elvárható, hogy meg tudjon fogalmazni egy mondatot.

De ha esetleg nem magyar anyanyelvű az illető, akkor elnézést kérek!

2008. aug. 24. 14:49
 5/49 anonim ***** válasza:
95%
De szerintem mindenki megértette mit akart írni... :-)
2008. aug. 24. 14:52
 6/49 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem nem azzal kéne foglalkozni hogy ki hogyan ir,hanem azzal hogy miben tudunk neki segíteni!!!!!!!!!
2008. aug. 24. 14:55
 7/49 anonim ***** válasza:
93%
2.válaszolonak csak annyit:Ki nem tud irni?
2008. aug. 24. 14:56
 8/49 anonim ***** válasza:
34%

Akkor miért nem válaszolt senki semmi konkrétat?

Neki jobban fáj - DE MI?? Csak abból gondolom, hogy szeretne teherbeesni, hogy ebben a kategóriában tette fel a kérdést.

Egyébként a mondat értelmetlen.

De ha mégis ez a probléma, akkor a válaszom, hogy minden normális ember szeretne babát, és mindenkinek fáj, ha nem jön össze.

2008. aug. 24. 14:59
 9/49 anonim ***** válasza:
34%

Elnézést kérek, tudom, hogy nem ide tartozik, de megdöbbentő, hogy egyes emberek nem tudnak az anyanyelvükön írni! Szerintem ez szégyen! Mit csináltatok az iskolában magyarórán?

De ha Ti ezen a nyelven is tudtok társalogni, akkor rajta, lássam az értelmes válaszokat!!!

2008. aug. 24. 15:06
 10/49 anonim ***** válasza:
100%
szia,ez teljesen normális érzés!nekem is nagyon fáj hogy még mindig nem sikerült a baba,pedig már egy ideje próbálkozunk.igazából a gondolataidat sem tudod elterelni róla,mert sokkal erőssebb a fájdalom.ezen sajnos túl kell jutni,és nincs rá jó tanács,mert mindenki másképp éli meg.
2008. aug. 24. 15:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!