Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Úgy érzem nincs olyan kinek...

Úgy érzem nincs olyan kinek jobban fájna mint nekem hogy még nem jött össze. Normális?

Figyelt kérdés
2008. aug. 24. 12:39
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Teljesen megtudom érteni,hogy mit érzel!Mi is szeretnénk már babát!Az édesanyám adott egy nagyon jo tanácsot,ne akard görcsösen mert akkor nem sikerül!!!Egy pl.!Van egy jo ismerősőm azt mondta neki az orvos nem lehet babája,ezért karácsonykor örökbefogadtak egy csecsemőt rá 3 honapra teherbe esett!Szívvícsaró nem?
2008. aug. 24. 15:31
 12/49 anonim ***** válasza:
94%
Szióka! Sajnos én is bele voltam betegedve, hogy nem sikerült még teherbe esnem. Mostanra eljutottam oda, hogy nem forog minden gondolatom a babán, és jön, amikor jönni akar, de azért minden hónap végén meghalok egy kicsit, amikor újra és újra negatívat tesztelek, úgyhogy nem csak te vagy egyedül. A többiek válaszaira csak annyit, hogy ez egy teherbeesős fórum, akkor meg miért helyesírásból osztjátok az észt? Nem írásból kért tanácsot, hanem a lelki bajaira. A hülye kérdéseken én is ki tudok akadni, de ezt nem tartom annak. Sok sikert.
2008. aug. 24. 18:36
 13/49 A kérdező kommentje:

2. válaszolonak:kinemtud irni?megnéznéd a te irásodat?

az első mondatod értelmetlen!

először magad vizsgálgasd aztán másokAT. minek válaszolsz rá ha nemtetszik. mivel a teherbeesés témakörbe irtam szerinted akkor ugyan miregondoltam?NEKED SEMMI LOGIKÁD NINCS !NA EZ A TISZTA SZÉGYEN!nekem te neird hogy felnött ember létemre nemtudok mondatot irni !szerintem ezzel a kérdésel nemvolt semmi baj,csak te logigátlan vagy és nemtudtad értelmezni!ha a teherbeesés témakörbe irtam akkor csak arra gondoltam nem?DE TE UGYLÁTOM MAGYARUL SEM TUDSZ IRNI MERT AZ ELSŐ MONDATOD ELÉG SZAR!!!!!!!!!

2008. aug. 24. 19:43
 14/49 anonim ***** válasza:
92%

Kedves kérdező: ne foglakozz az ilyen emberekkel,mi megértettük és az a lényeg!!!!

Mióta próbálkoztok?

2008. aug. 24. 19:46
 15/49 A kérdező kommentje:

KINEMTUD AZ ANYANYALVÜKÖN TÁRSALOGNI?MAGADRA GONDOLTÁL UGYE?

MERT NÉZD MÁR MEG A 2 VÁLASZODAT. AZ ELSŐ MONDATOD TISZTA SZÉGYEN. EBBŐL IS RÁJÖNAZ EMBER HOGY AZ IROJA EGY IDIOTA!LOGIKÁTLAN SEGGFEJ!

2008. aug. 24. 19:49
 16/49 A kérdező kommentje:
A NORMÁLIS VÁLASZOLOKNAK KÖSZÖNÖM! 22 honapja probálkozunk
2008. aug. 24. 19:50
 17/49 anonim ***** válasza:
28%

Fú, te idegbeteg, írástudatlan picsa!! Valakit kérj meg, aki nem analfabéta a családotokban, hogy olvassa már el, mit írtál!? Az én válaszaimban nyelvtanilag semmi hiba nincs, max. megpróbáltalak "utánozni", de persze nem sikerült:))

A szókincsedet egyébként kaparós sorsjegyen, vagy tombolán nyerted?

Ne rám haragudj, amiért nem tudsz megfogalmazni egy mondatot!

Egyébként lehet, hogy azért nem jön össze a babátok (amit egyébként - hidd el! - sajnálok), mert idegileg teljesen padlón vagy!

2008. aug. 24. 20:07
 18/49 anonim ***** válasza:
0%
... ja és a "kinemtud" az 3 szó. Tenemtudsz - de ez is három szó, csak gondoltam, felétek így írják helyesen...
2008. aug. 24. 20:10
 19/49 anonim ***** válasza:
0%

...és megint én, az ominózus 2. válaszoló:

Ha valaki, én tudom, milyen sokat várni egy gyerekre - de ebbe most nem mennék bele. Minden esetre nem 22 hónapja várunk...........

A helyesírásodra csak mellékesen tértem rá, azt nem vetted észre véletlenül, hogy az együttérzésemet is kifejeztem??

A másik dolog: ugyanebben a rovatban mégegyszer feltetted ezt a kérdést, és én voltam az, aki javasolta, hogy menj el meddőségi központba, vagy a Kaáli Intézetbe, és én írtam a peteérés serkentéséről is.

Ennyit a rosszindulatról....

Sok szerencsét!

2008. aug. 24. 20:22
 20/49 A kérdező kommentje:
miért kell megbántani a másikat csak azért mert nemjol tette fel a kérdését?na ezt én nemértem. ez legyen a legnagyobb baj hogy valaki nemjol teszi fe a kérdést.
2008. aug. 24. 20:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!