Úgy érzem nincs olyan kinek jobban fájna mint nekem hogy még nem jött össze. Normális?
2. válaszolonak:kinemtud irni?megnéznéd a te irásodat?
az első mondatod értelmetlen!
először magad vizsgálgasd aztán másokAT. minek válaszolsz rá ha nemtetszik. mivel a teherbeesés témakörbe irtam szerinted akkor ugyan miregondoltam?NEKED SEMMI LOGIKÁD NINCS !NA EZ A TISZTA SZÉGYEN!nekem te neird hogy felnött ember létemre nemtudok mondatot irni !szerintem ezzel a kérdésel nemvolt semmi baj,csak te logigátlan vagy és nemtudtad értelmezni!ha a teherbeesés témakörbe irtam akkor csak arra gondoltam nem?DE TE UGYLÁTOM MAGYARUL SEM TUDSZ IRNI MERT AZ ELSŐ MONDATOD ELÉG SZAR!!!!!!!!!
Kedves kérdező: ne foglakozz az ilyen emberekkel,mi megértettük és az a lényeg!!!!
Mióta próbálkoztok?
KINEMTUD AZ ANYANYALVÜKÖN TÁRSALOGNI?MAGADRA GONDOLTÁL UGYE?
MERT NÉZD MÁR MEG A 2 VÁLASZODAT. AZ ELSŐ MONDATOD TISZTA SZÉGYEN. EBBŐL IS RÁJÖNAZ EMBER HOGY AZ IROJA EGY IDIOTA!LOGIKÁTLAN SEGGFEJ!
Fú, te idegbeteg, írástudatlan picsa!! Valakit kérj meg, aki nem analfabéta a családotokban, hogy olvassa már el, mit írtál!? Az én válaszaimban nyelvtanilag semmi hiba nincs, max. megpróbáltalak "utánozni", de persze nem sikerült:))
A szókincsedet egyébként kaparós sorsjegyen, vagy tombolán nyerted?
Ne rám haragudj, amiért nem tudsz megfogalmazni egy mondatot!
Egyébként lehet, hogy azért nem jön össze a babátok (amit egyébként - hidd el! - sajnálok), mert idegileg teljesen padlón vagy!
...és megint én, az ominózus 2. válaszoló:
Ha valaki, én tudom, milyen sokat várni egy gyerekre - de ebbe most nem mennék bele. Minden esetre nem 22 hónapja várunk...........
A helyesírásodra csak mellékesen tértem rá, azt nem vetted észre véletlenül, hogy az együttérzésemet is kifejeztem??
A másik dolog: ugyanebben a rovatban mégegyszer feltetted ezt a kérdést, és én voltam az, aki javasolta, hogy menj el meddőségi központba, vagy a Kaáli Intézetbe, és én írtam a peteérés serkentéséről is.
Ennyit a rosszindulatról....
Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!