Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Úgy érzem nincs olyan kinek...

Úgy érzem nincs olyan kinek jobban fájna mint nekem hogy még nem jött össze. Normális?

Figyelt kérdés
2008. aug. 24. 12:39
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:

Komolyan most ezt az oldal szerkesztői olvassák amit itt irnak!!!

Nekem ezt irták volna biztos személyesen keresem meg az illetőt!!!!!!!!

Komolyan kezd ennek az oldalnak a színvonala süllyedni!!!!Olyan emberek ne irjanak akik kötekedni akarnak!

Kérdező:Mi veled vagyunk!

2008. aug. 24. 21:16
 22/49 anonim ***** válasza:
Az utolso előtti válaszolonak!Ha igy beszélsz azzal akit nem ismersz!Else tudom képzelni micsoda mocskos szád lehet otthon!Gratula!
2008. aug. 24. 21:18
 23/49 anonim ***** válasza:
61%

Két dolgot tudok utálni egy emberben: az egyik, ha buta, a másik, ha nem tiszteli meg a saját anyanyelvét azzal, hogy megtanuljon helyesen írni.

Itt volt szerencsém mindkét típushoz.

Ne haragudjatok, lányok, de szerintem végig sem olvastátok ezt a párbeszédnek nevezett valamit...

Egyetlen normális tanácsot nem kapott tőletek a kérdező, maximum azt, hogy "jajdesajnállak". Hogy mit csináljon, hova forduljon segítségért, azt miért nem mondjátok el neki?

Én próbáltam neki segíteni, mert sajnos átestem már ezzel a témával kapcsolatban néhány (nagyon sok) vizsgálaton.

Ha valakinek nem lehet felróni hibájául azt, hogy nem tud helyesen írni, akkor nekem miért olyan nagy hibám az, hogy zavar, amikor helytelenül van leírva, fogalmazva valami?? Én nem azt mondom, hogy legyen mindenki értelmiségi, de az gáz, ha egy felnőtt ember így ír, ahogyan a kérdező, meg közületek néhányan.

Ti mit szólnátok, ha a gyereketek így tanulna meg írni?? Most komolyan?

Ja, és nem én kezdtem el mocskolódni, csak reagáltam a kérdező "kommentjére".

Részemről a téma lezárva.

2008. aug. 24. 21:40
 24/49 anonim válasza:
69%

biztos nagyon szeretnel babat!el tudom kepzelni milyen erzes mikor annyira varsz ra es nem jo ossze!lehetseges h stresszeled magad es ezert nem sikerul, probalj nyugott lenni! szoritok neked!!!

es meg annyit hogy szegyelje magat az aki csak azt keresi hogy mivel tudja merserteni a masikat mind inkabb h segitene enyhiteni a fajadalmat!SZEGYEN HOGY FELNOTT EMBEREK ES ILYENNEKKEL FOGLALKOZNAK!

2008. aug. 25. 12:57
 25/49 anonim ***** válasza:
70%

Ejnye-bejnye, lányok! Nem volt az a 2. hozzászólás olyan durva, hogy ilyen heves reakciókat váltson ki! Főleg a kedves Kérdező reagálta túl a dolgot, hiszen egyértelmű, hogy a kérdés elég furcsán lett megfogalmazva. (Ez már javított változat, én láttam a kérdést, amikor frissen felkerült, és mit mondjak...? Nagyon értelmetlen volt, valószínűleg az oldal munkatársai javították ki. Persze, mindez lehet csak egy gyors gépelés következménye is, de szó mi szó, még így is sok a helyesírási hiba, ami nem baj, mert nem mindenki lehet tökéletes!

Ami viszont baj, hogy a Kérdező ilyen durván reagált, és ez már összefüggésben lehet a kérdés tartalmával/problémájával is.

Mindannyian együttérzünk, és szorítunk Neked, de ha a babavárás sikerét/sikertelenségét is ily módon éled meg, akkor hidd el, még nehezebb lesz!

Csak ennyit akartam, a rengeteg vagdalkózás után ez a pár sor kikívánkozott belőlem.

Egy magyartanár voltam, aki szintén próbálkozik, és akinek szintén fájnak a sikertelen hónapok...

2008. aug. 25. 17:25
 26/49 anonim ***** válasza:
53%

Jaj, nagyon köszönöm a magyar tanár válaszát! Már kezdtem elhinni, hogy tényleg olyan gonosz vagyok, amilyennek a válaszolók látnak...

A Kérdezőtől elnézést kérek, ha megbántottam, illetve azért, hogy ezen a fórumon kezdeményeztem egy vitát (nevezzük így), ami - talán - tényleg nem illik ide.

DE! Mivel "logikátlannak" minősítettél (ugyan nem így volt leírva, de már tényleg nem akarok kötekedni :), ezért szeretném még elárulni Neked, hogy én voltam az első a sorban, aki megfejtette a kérdésedet - ami azóta valóban javításra került.

Nem nagyon értem, miért kell rögtön megsértődni, ha valaki felhívja a figyelmedet arra, hogy hibáztál?! Nem az anyádat szidtam.

Inkább olvass sokat, és ne húzd fel magad butaságokon!

Hidd el, én is szorítok Neked, hogy babád legyen! Sok sikert!

2008. aug. 25. 18:02
 27/49 A kérdező kommentje:

2 válaszolonak:1 emberke adott neked igazat. a többi mind elened van . akkor kinek van igaza?tuti nemneked!álitom hogy azta választ is teirtad amiben neked adtak igazat. és énsemtudom miért idegesit ha valaki gyorsan gépel és sok a hibája. neked is az első mondatot elég szar. és nemagyarázd hogy engem probáltál utánnozni,mert nekem a mondattal volt a gond hogy nemirtam hogy mire gondolok és nem a helyesirással. egyépként tényleg nemártana ha személyesen keresnélek meg,mert igymegbántani egy embert aki igyis szenved hogy még eddig nemsikerült. ha ennyire zavar más helyesirása akkor miért nemész olyan oldalra amin a helyesirás a téma!

és szerintem te sem vagy tökéletes , vagy azlennél?

DE AZVOLT A LEGDURVÁBB MIKOR AZTIRTAD HOGY LEHET HOGY AZÉRT NEMJÖN ÖSZE A BABA NEKEM MERT NEMTUDOK HELYESEN IRNI MEG OLVASNI!NA EZEN AKADTAM KINAGYON. TE ÉRZÉKETLEN TUSKO! AZ ILYENNEK VALO GYEREK?mindent elkövötek hogy megtaláljalak és hogy szépen elbeszélgessünk!

2008. aug. 25. 18:39
 28/49 anonim ***** válasza:
29%

Én ugylátom a doldot hogy azért mert valakinek van mondatbeli hibája azért nemkell ilyen csunyán beirni neki.És ha nemtetszik valakinek nemkell rá válaszolni!

2. válaszolonak:téged az iskolában nemtanítottak meg arra hogy,ne a kérdésre a kérdéshez illő választ irj?

Veled is lehetne kötözködni hogy miért irsz olyan választ ami nema kérdéssel kapcsolatos!Nem értem az ilyen embereket!Miért kell a másikba belekötni!Na az ilyen válaszbol rálehet jönni hogy valijában milyen ember(válaszadora gondoltam a gyengébbek kedvéért)

És szerintem a te roszindulatod nagyobb baj mint a helyesirási hibája a kérdezőnek!Ezekszerint neked is lettvolna mit tanulnod az iskolában pl.egykis inteligenciát,és még azt hogy a kérdésre csak odaillő választ adjunk!Még aztsem értem hogy miért zavar eggyes embereket hogy kihogyan ir!Engem nemzavar,és szerintem mást sem!vagyis a 2. válaszolon kivül!Mondjuk ha jol meggondolom akkor elég baj az neked hogy ilyen érzéketlen ember vagy!És tényleg a legcsunyább válaszod azvolt hogy azt irtad a kérdezőnek hogy lehet azért nemjön össze neki a baba mert idegileg teljesen padlon vagy. Hát hogylehet ilyet irni?Hát szertintem meg te vagy teljesen padlon 2. válaszolo,mert téged minden idegesit !Nég mások kisebb hibája is!Nagyobb baj a te problémád ezt hidd el!És ki az idegbeteg?Mondjuk engem meg az ilyen emberek idegesitenek mint amilyen te vagy!REmélem érthetően leirtam mindent!

2008. aug. 25. 19:13
 29/49 anonim ***** válasza:
90%
javitanám a 3.mondatban leirt válaszomat(a gyengébbek kedvéért) :téged nemtanitottak meg az iskolában arra ,hogy a kérdésre megfelelő választ irj?
2008. aug. 25. 19:19
 30/49 anonim ***** válasza:
22%

Hát, már nagyon-nagyon eltúlozzátok a dolgokat!

A kérdezőhöz: a magyartanár, aki a 2. válaszoló mellé állt, nem maga a 2. válaszoló, hanem egy tőle független személy, aki csak nevet ezen az eltúlzott dolgon. Miért kell ezt a kis piti ügyet így felfújni??? Azzal, hogy mentegeted magad a helyesírási hibák miatt, csak saját magadnak okozol rossz érzést, és csak 1-2- mondatban volt ez megemlítve, amíg fel nem fújtad a dolgot!

Mellesleg, az utolsó válasz is olyan, mintha tőled jött volna, a helyesírási hibák típusa alapján írom ezt, ha nem így van, elnézést! (Ja, és a gyors gépelés nem kifogás a hibák ellen...)

A kisbaba pedig tényleg nem jön addig, amíg mindenkihez ilyen negatív módon állsz hozzá, a 2. válaszoló már elnézést kért!

Lehet, hogy ezért most rám is megharagszol, kár lenne, de nem látod azt, hogy egy külső szemlélőnek ez az egész hogyan jön le.

Bocs, ha megbántottalak.

2008. aug. 25. 19:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!