Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A férjetek, hogy bírja fel...

A férjetek, hogy bírja fel dolgozni, ha nem jön a bab megint?

Figyelt kérdés
Már meg fordult a fejemben, mi van ha a férjem nem nyugszik bele, hogy nincs baba. 19 hónapja próbálkozunk eredménytelenül és félek ,hogy egyszer meg elégeli. Minden vizsgálat amit csináltak eddig jó volt az eredmény. Van érett pete , nem" ölöm" meg őket, nem értem mi lehet a baj. A férjem eredménye is jó. Nem bánt ő engem, de a gyerekeket is imádja és már nagyon szeretne babát.
2010. febr. 11. 16:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szia!11.07-es vagyok!Jönni fog hidd el!Ha mindketten rendben vagytok akkor tényleg próbáld meg elfoglalni magad valami mással és akkor fog jönni amikor nem is gondolnád.Én is igy vagyok próbálok most nem foglalkozni ezzel csak szeretkezünk amikor jól esik persze pé-körül sűrűbben és elöbb-utóbb jönni fog hiszen egészségesek vagytok.Szedjetek vitamint volt akinél csak ennyi kellett hozzá,egy kis vitamin támogatás.Sok sikert!
2010. febr. 26. 15:10
 12/12 A kérdező kommentje:
Szia! Köszi a válaszod! Nagyon bízom benne, hogy most sikerül. Kaptam tüszőrepesztő szurit, szép nagy petém volt a clostitol. szex is volt ugyhogy mostmár várok 2 hetet.
2010. febr. 26. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!