Missed. Ab után mikor mehetek újra dolgozni?
Figyelt kérdés
Sajnos úgy néz ki elhalt a babám a 6 héten és be kell fejezni a terhességet. Már táppénzen voltam a héten, mert elég stresszes a munkahelyem, meddig maradhatok itthon még?2011. nov. 4. 04:55
1/3 eszo válasza:
Szia! sajnálom,ami veled történt..nekem tavaly volt ez..5és fél hetesen..
d.u fél3-kor műtöttek, fél 7-kor kiraktak a kórházból..igazából már másnap mehettem volna dolgozni..de azért egy hetet jobb ha otthon maradsz..még a vérzés, meg lelkileg is könnyebb feldolgozni.
2/3 anonim válasza:
Nekem idén augusztusban volt missed ab-m és egy hetet otthon maradtam. Inkább pihenj, minthogy utánna gond legyen.
Nagyon sajnálom és fel a fejjel!
3/3 anonim válasza:
Nekem egy pénteki napon volt a befejezés és következő héten csütörtökön mentem dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!