Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A gyerekem 1 éves koráig...

A gyerekem 1 éves koráig semmilyen formában nem mehetek vissza dolgozni?

Figyelt kérdés
Vagy visszamehetek csak nem jár semmi pénz (GYED, GYES)?
2011. máj. 2. 22:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Így van, nyugodtan visszamehetsz, de még gyes sem jár.
2011. máj. 2. 22:13
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Valahogy mindenhol az jött le mintha nem lehetne egyéves korig egyáltalán dolgozni?!?!? Mondjuk nekem a GYED irtó kevés a bérem meg magas, így nagy különbség van a kettő között.
2011. máj. 2. 22:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Dolgozni bármikor visszamehetsz, csak egy éves kora alatt nem jár semmi, kivéve a családi pótlék.
2011. máj. 2. 22:21
 4/6 anonim ***** válasza:
Azért egy éves kora előtt ő még nagyon pici, azért általában elég kevesen akarnak visszamenni. Mindenki úgy neveli a gyermekét, ahogy jónak látja. Ha annyira magas fizut kapsz, hogy csábít vissza a melóba, akkor még jó, hogy ne járjon gyed, gyes. Ez nem támadás, hanem folytattam a Te gondolatmenetedet egy külső szemszögből.
2011. máj. 2. 22:55
 5/6 A kérdező kommentje:
utolsónak: persze, értem amit mondasz. ha csak pusztán az anyagiakat nézzük akkor nekem még minidg jobban megérné ha nem kapok gyedet, gyest, de fizut igen. De azt hiszem 1 éves korig talán még kihúzzuk, mert még tényleg nagyon picúrka. :-)
2011. máj. 3. 07:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy érted, amit mondani akartam és nem bántódtál meg. Viszont 1 éves kora után már más a helyzet, persze nem egyik napról a másikra. Sok pozitív történetet tudnék mesélni, de nem ezt kérdezted :) Sok sikert és tartsd meg a munkád, nagyon nagy kincs. A kicsivel kevés időt lehetsz majd, de azt nagy nyugalomban tölthetitek hála a fizudnak (részben).
2011. máj. 3. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!