Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A férjetek, hogy bírja fel...

A férjetek, hogy bírja fel dolgozni, ha nem jön a bab megint?

Figyelt kérdés
Már meg fordult a fejemben, mi van ha a férjem nem nyugszik bele, hogy nincs baba. 19 hónapja próbálkozunk eredménytelenül és félek ,hogy egyszer meg elégeli. Minden vizsgálat amit csináltak eddig jó volt az eredmény. Van érett pete , nem" ölöm" meg őket, nem értem mi lehet a baj. A férjem eredménye is jó. Nem bánt ő engem, de a gyerekeket is imádja és már nagyon szeretne babát.
2010. febr. 11. 16:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Az én férjem is nagyon szeretne már babát és szeretném megajándékozni vele. annyira rossz látni, ha csalódik :( Elhagyni nem fog emiatt, de szeretném már, ha örülhetne a babánknak.
2010. febr. 11. 17:01
 2/12 A kérdező kommentje:
Azén férjem talán jobban rá görcsölt a témára mint én. Úgy sajnélom, ma megint meg jött.
2010. febr. 11. 17:03
 3/12 anonim ***** válasza:
5%
Nálunk mind a kettő összejött a legelső védekezés nélküli próbálkozásra. Elég ha csak rám néz, máris teherbe esek. Pedig nem vagyunk ciganyok.
2010. febr. 11. 17:10
 4/12 anonim ***** válasza:

Az enyém sokkal jobban bírja, mint én, pedig ő is szeretne már, csak ő nyugodt, mert "tudja, hogy majd lesz", csak ki kell várni.

Így aztán mindig ő vigasztal, ha rámjön a sírás menzeszkor.

2010. febr. 11. 18:15
 5/12 A kérdező kommentje:
Engem is próbál vigasztalni. Már mérges az orvosra is, csak hordjuk neki a pénzt, eredmény meg semmi.A második válaszolót rettenetesen irigylem. El sem tudják képzelni az ilyen szerencsések, hogy mi, min megyünk keresztül.
2010. febr. 11. 18:37
 6/12 anonim ***** válasza:
Mi 14 hónapja próbálkozunk és sajnos már 2x elvetéltem. Nehéz neki is,tudom,érzem,látom,hiába nem beszél róla. Csak nekem rossz érzés,furdal a lelkiismeret,amikor annyiszor elmondja,mennyire szeretne már apa lenni...
2010. febr. 11. 20:19
 7/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálunk eddig úgy volt legalább is ahogy én éreztem,hogy én jobban szerettem volna mint a férjem.Ő is szerette volna de mondogatta várjunk még,ráérünk még.Ha jött volna imádta volna!Lehet igaza is volt.Most viszont már Ő is nagyon szeretné,mondja is!Tegnap megjött elmondtam neki,hogy ez a hónap sem sikerült és úgy éreztem csalódott.Mondtam neki de természetesen mondta dehogy is csalódott bennem.Nyugtatott,hogy majd jön a baba!Remélem neki lesz igaza!

2010. febr. 12. 05:55
 8/12 anonim ***** válasza:
Az sem jó ha rögtön összejön. Állandóan azon kell aggódni, hogy nem lesz-e megint gyerek valamiből. (Mi ugyanis nem akarunk tizet, mint a ciganyok, ezt a kettőt szeretnénk becsületesen felnevelni.)
2010. febr. 12. 07:48
 9/12 anonim ***** válasza:
Hát igen mi 2 éven próbálkozunk.Múlt héten azt mondta a doki terhes vagyok annyira örültünk aztán kiderült,hogy mégsem:(Teljesen ki avgyok készülve és láttam,hogy Ő is nagyon csalódott könnyes volt a szeme is.De azóta nem hajlandó beszélni róla igy védekezik gondolom.Tényleg szörnyen fájó dolog ez egy nőnek és a párjának is ha nem jön a baba...mások el sem tudják ezt képzelni Én sem tudtam a lányommal rögtön terhes lettem nem gondoltam hogy ez ennyire rossz.Sokszor szerintem nem is csak az fáj,hogy nem jön a baba hanem az embernek a nőisége is sérül.Nagyon rossz érzés,hogy nem tudja miért de nem esik teherbe pedig a párja is nagyon várja már....
2010. febr. 16. 11:07
 10/12 A kérdező kommentje:
Szia! Köszönöm a válaszod. Van egy nagyon édes keresztfiam most 2 éves, a férjem imádja, úgy játszik vele mintha az övé volna. Olyankor nekem és neki is persze még rosszabb. Mindig megkérdezi, nekünk mikor lesz már, annyira szeretné. Én meg bírjam ki sírás nélkül.
2010. febr. 16. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!