Mit tennétek, ha a férjetek nem akarna dolgozni?
fenyegesd meg, hogy ő marad otthon gyesen a gyerekkel, ő főz, mos, vasal, takarít, vigyáz a gyerekekre, te meg visszamész dolgozni
ha nem valami házias, akkor ez hatni fog, főleg ha látja, hogy komolyan mondod
Túlságosan nem hat rá semmi! Már mondtam, hogy amíg bírom fizetem a rezsit ha nem megy elköltözöm anyuhoz.
Ő meg azzal érvel, hogy anyu adja alám a lovat a költözéssel. (Pedig szegénykém, még arezsimbe is beszáll, csak ne hulljon szét a család.) Most azt mondta, hogy tanulni szeretne! (Haha 42 évesen!)
Tiszta röhej, hogy ő 30000 Ft munkanélkülire azt mondja, hogy keres, én meg dobom a gyereket 2 évesen bölcsibe, mert 28000 szerintem nem fizetés egy anyának.
Na azt már nem, ha mondanám legyen gyesen ő bele menne!
Most is állandóan dajkálja meg sétálgat vele, hogy tudjam végezni a dolgom. Nemrég beszólt: ha nem lenne itthon akkor én meghalnék, mert se főzni, se mosni... semmit nem tudnék a gyerek mellett. Mondtam, hogy ennyire ne aggódjon, mert valahogy megoldanám, úgyhogy tőlem nyugodtan mehet dolgozni.
Igen ő mindig ílyen volt!
Amíg ő letett fizetés címén 65-70000-et, addig én a 3x-át,de ezért két munkahelyen dolgoztam!!!!
És a nagyobb gyereknek azt mondta, hogy engem csak a pénz érdekel, csak ő szereti mert ő van vele. Úgyhogy ő elbabázgat, csak dolgozni ne kelljen.
Én már rég elköltöztem volna. Ha eddig nem volt jó neki semmi, gondolod, hogy ezután változni fog a helyzet? Persze, hogy kényelmes neki, Te eltartod, ő meg jól érzi magát.
Sajna anyum ugyanezt a hibát követte el. Elnézte apunak, hogy otthon lébecolt meló helyett. Szegény a belét kidolgozt, mig apu csak otthon ült, meg szivta a napi két doboz cigit, amit anyu pénzéből vett. Mai napig bánja, hogy nem tett valamit, mert a helyzet évek óta változatlan.
Szerintem lépj mihamarabb!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!