Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tennétek, ha a férjetek...

Mit tennétek, ha a férjetek nem akarna dolgozni?

Figyelt kérdés
Én idegileg már teljesen padlón vagyok. Lassan fél éve, hogy itthon van. Ahová be van adva az önéletrajza, oda én küldtem el, ő nem is ment utánna. Egy helyre felvették volna de nem ment mert érez hozzá ambíciót! Mondtam, hogy amikor a megélhetésünk függ tőle akkor nem azt kell nézni, hogy tetszik-e, mert legalább 100 jelentkező van egy-egy helyre. Ha mondom, hogy én már anyagilag nem bírom(gyed+családit kapok én is) akkor azt mondja, hogy hát ő is keres (kap munkanélkülit!)Nem tudom meddig lehet ezt birni!
2009. ápr. 28. 10:10
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
65%
Én rúgnék a seggébe akkorát.... Itt már csak a zsarolás segít. Pl. ne főzzél rá, nem mosd ki a ruháit, ne vásárolj neki ennivalót. Mond neki, hogy majd akkor csinálod meg, ha talál munkát. Esetleg szex elvonás. Na, az hatni szokott. :D És dörgöld folyamatosan az orra alá, hogy egy lusta disznó. Legfeljebb hazaköltözik anyucihoz, de lehet, hogy már az is jobb lenne, nem?
2009. ápr. 28. 10:16
 2/17 anonim ***** válasza:
88%
Basszus!nem egy felelossegteljes csaladapa. en ilyennek gyereket se szulnek! szuksege van most ra a csaladjanak es nem gondoskodik rolatok? remelem, azert otthon nem szolgalod ki, nem takaritasz, mosol utana? Mert ha igen akkor szerintem nektek konnyebb lenne egyedul. szornyu ilyet mondani, de neked nem meg egy gyerekre, eltartottra van szukseged, hanem tarsra! Vazold ezt fel neki, h valasszon. Elmegy dolgozni, vagy ti hagyjatok ott!
2009. ápr. 28. 10:16
 3/17 anonim ***** válasza:
87%

fenyegesd meg, hogy ő marad otthon gyesen a gyerekkel, ő főz, mos, vasal, takarít, vigyáz a gyerekekre, te meg visszamész dolgozni

ha nem valami házias, akkor ez hatni fog, főleg ha látja, hogy komolyan mondod

2009. ápr. 28. 10:18
 4/17 anonim ***** válasza:
81%
Hát sokáig ez nem mehet!Az a nyamvadt állásker.járadék sem tart örökké!Én biztosan válaszút elé állítanám:vagy elhelyezkedik valahová záros határidőn belül vagy el lehet menni a sunyiba!Mindíg ilyen volt?Kényelmesen érzi magát jelen helyzetben!
2009. ápr. 28. 10:20
 5/17 A kérdező kommentje:

Túlságosan nem hat rá semmi! Már mondtam, hogy amíg bírom fizetem a rezsit ha nem megy elköltözöm anyuhoz.

Ő meg azzal érvel, hogy anyu adja alám a lovat a költözéssel. (Pedig szegénykém, még arezsimbe is beszáll, csak ne hulljon szét a család.) Most azt mondta, hogy tanulni szeretne! (Haha 42 évesen!)

Tiszta röhej, hogy ő 30000 Ft munkanélkülire azt mondja, hogy keres, én meg dobom a gyereket 2 évesen bölcsibe, mert 28000 szerintem nem fizetés egy anyának.

2009. ápr. 28. 10:23
 6/17 A kérdező kommentje:

Na azt már nem, ha mondanám legyen gyesen ő bele menne!

Most is állandóan dajkálja meg sétálgat vele, hogy tudjam végezni a dolgom. Nemrég beszólt: ha nem lenne itthon akkor én meghalnék, mert se főzni, se mosni... semmit nem tudnék a gyerek mellett. Mondtam, hogy ennyire ne aggódjon, mert valahogy megoldanám, úgyhogy tőlem nyugodtan mehet dolgozni.

2009. ápr. 28. 10:26
 7/17 A kérdező kommentje:

Igen ő mindig ílyen volt!

Amíg ő letett fizetés címén 65-70000-et, addig én a 3x-át,de ezért két munkahelyen dolgoztam!!!!

És a nagyobb gyereknek azt mondta, hogy engem csak a pénz érdekel, csak ő szereti mert ő van vele. Úgyhogy ő elbabázgat, csak dolgozni ne kelljen.

2009. ápr. 28. 10:30
 8/17 anonim ***** válasza:
81%

Én már rég elköltöztem volna. Ha eddig nem volt jó neki semmi, gondolod, hogy ezután változni fog a helyzet? Persze, hogy kényelmes neki, Te eltartod, ő meg jól érzi magát.

Sajna anyum ugyanezt a hibát követte el. Elnézte apunak, hogy otthon lébecolt meló helyett. Szegény a belét kidolgozt, mig apu csak otthon ült, meg szivta a napi két doboz cigit, amit anyu pénzéből vett. Mai napig bánja, hogy nem tett valamit, mert a helyzet évek óta változatlan.

Szerintem lépj mihamarabb!!!

2009. ápr. 28. 10:34
 9/17 anonim ***** válasza:
81%
Hagyd ott a férjedet!Majd meglátod mennyit jelent neki a családja!Ha lép valamerre akkor nyert ügyed van,ha ennek ellenére sem helyezkedik el akkor meg jól tetted,hogy elhagytad!Ettől még egyedül(anyukáddal)is könnyebb minden!Próbálkozz!De ne csak fenyegesd,hanem váltsd is be különben csak kiröhög!
2009. ápr. 28. 10:49
 10/17 anonim ***** válasza:
82%
Nálunk még nem volt ilyen, mert az én férjem az egészséges határokon belül munkamániás:-) DE: szerintem a barátaink előtt szégyellné, ha itthon ülne, mikor ennyire szükség van a pénzre a mai világban, gyerekek mellett. Ő nem érzi ezt? Nem kellemetlen neki? Ez kicsit furcsa... Én nem tartanám el, mert az a harmincezer forint, amit Ő kap, nem egy nagy összeg, ha dolgozna, esetleg kereshetne kétszer-háromszor ennyit is. Ne hagyd magad, mert ez kihasználás!
2009. ápr. 28. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!