Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tennétek, ha a férjetek...

Mit tennétek, ha a férjetek nem akarna dolgozni?

Figyelt kérdés
Én idegileg már teljesen padlón vagyok. Lassan fél éve, hogy itthon van. Ahová be van adva az önéletrajza, oda én küldtem el, ő nem is ment utánna. Egy helyre felvették volna de nem ment mert érez hozzá ambíciót! Mondtam, hogy amikor a megélhetésünk függ tőle akkor nem azt kell nézni, hogy tetszik-e, mert legalább 100 jelentkező van egy-egy helyre. Ha mondom, hogy én már anyagilag nem bírom(gyed+családit kapok én is) akkor azt mondja, hogy hát ő is keres (kap munkanélkülit!)Nem tudom meddig lehet ezt birni!
2009. ápr. 28. 10:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

együttérzek veled. az én férjem is munkanélküli már 8 hónapja. közben tanfolyamra jár, mert ahhoz van kedve, hogy nyelvet tanuljon, munkát keresni nincs annyira! annyiban jobb a mi helyzetünk, hogy feketén dolgozik, így a munkanélkülivel együtt összejön havi 100 ezer neki, de én is azt szeretném, ha lenne egy normális bejelentett állása, amit az ismerősök előtt is fel lehet vállalni.

nagyon szégyellem magam a férjem miatt a szüleim előtt, akik nagyon dolgos, rendes emberek...de hát én választottam őt, úgyhogy most nem szabadna panaszkodnom...

2009. ápr. 28. 11:30
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
El kell zavarni de mihamarabb!!! Vagy menj el te ha tudsz, össze kell, hogy szedje magát, durva az ilyen.
2009. ápr. 28. 11:53
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Na én pont egy ilyen férfit hagytam ott. Amikor kiderült, hogy terhes vagyok, akkor vesztette el a munkáját (a saját alkalmazkodó képtelensége miatt, nem kirúgták, csak zavarta, hogy az új főnöke egy roma nő). Eleinte keresgélt, de amit talált, az nem tetszett neki (hozzáteszem, szinte semmi féle képesítése nincs), pedig még örülhetett is volna, hogy ennyi helyről válogathat. Munkanélkülit sem kapott, mert ő mondott fel, én meg terhesen dolgoztam napi 9-10 órákat (vendéglátás, nem egy álom meló), amíg ő otthon kb. annyit csinált, hogy elmosogatott és levitte a szemetet. Semmi egyebet ezen kívül. Én végül kitettem a szűrét (csinált egyéb disznóságokat is mondjuk, de ez volt a fő ok), mert egy felnőtt, munkaképes férfit nem fogok a GYED-emből eltartani. Azóta kétszer látta a fiát másfél év alatt. Hát ennyit róla. Amúgy állítólag imádja meg minden, de hát csak a duma. Meg nem mozdulna soha semmiért.
2009. ápr. 28. 13:13
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Csak tudnám megint mi nem jó a válaszokban. Szine mind egybehangzó, mégis le lettünk pontozva.

Bocs az OFFért.

2009. ápr. 28. 13:24
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát aki ezeket a válaszokat lepontozza az 3 ilyen férjet érdemel!
2009. ápr. 28. 13:28
 16/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm nektek!

10.53-as: Nem kellemetlen neki, mert úgymond azt nem szabad senkinek mondani , hogy nincs munkahelye! Ez HÉTPECSÉTES titok!! Ja, és szerinte ha kapna 80000-et akkor sem lenne könnyebb! Lehet, hogy hülye felfogásom van, de én azért könnyebben be tudnák osztani 80-at, mint a kevesebbet.

A lepontozáról: Szerintem olyan pontoz csak le aki nem tudja milyen az valakit kényszerűségből eltartani!

vagy, lehet magára ismert az illető, mert szerintem hord még a föld egy pár ílyet a hátán(nőt és férfit egyaránt). Hát annyi élvezet kell nekik, hogy lepontozhatnak valakit!

2009. ápr. 29. 09:04
 17/17 A kérdező kommentje:

11.30-as, köszönöm! Hát, igen én választottam, mostmár belátom, hogy a szerelem vak, amikor már lát az ember késő!

Hogy miért nem hagyom el? Mert reménykedem, hogy lesz jobb is, a gyerekeim imádják, és nem szeretném, ha apa nélkül nőnének fel. Nekem apukám ivott, soha nem foglalkozott velem és a testvéreimmel, volt de mégsem volt. Nem akarom hogy úgy éljenek, hogy nincs ott az apjuk, amikor szükségük van rá.

A remény hal meg utoljára!

De nagyon köszönöm mindenki válaszát!

2009. ápr. 29. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!