Mit tennétek, ha a férjetek nem akarna dolgozni?
együttérzek veled. az én férjem is munkanélküli már 8 hónapja. közben tanfolyamra jár, mert ahhoz van kedve, hogy nyelvet tanuljon, munkát keresni nincs annyira! annyiban jobb a mi helyzetünk, hogy feketén dolgozik, így a munkanélkülivel együtt összejön havi 100 ezer neki, de én is azt szeretném, ha lenne egy normális bejelentett állása, amit az ismerősök előtt is fel lehet vállalni.
nagyon szégyellem magam a férjem miatt a szüleim előtt, akik nagyon dolgos, rendes emberek...de hát én választottam őt, úgyhogy most nem szabadna panaszkodnom...
Csak tudnám megint mi nem jó a válaszokban. Szine mind egybehangzó, mégis le lettünk pontozva.
Bocs az OFFért.
Köszönöm nektek!
10.53-as: Nem kellemetlen neki, mert úgymond azt nem szabad senkinek mondani , hogy nincs munkahelye! Ez HÉTPECSÉTES titok!! Ja, és szerinte ha kapna 80000-et akkor sem lenne könnyebb! Lehet, hogy hülye felfogásom van, de én azért könnyebben be tudnák osztani 80-at, mint a kevesebbet.
A lepontozáról: Szerintem olyan pontoz csak le aki nem tudja milyen az valakit kényszerűségből eltartani!
vagy, lehet magára ismert az illető, mert szerintem hord még a föld egy pár ílyet a hátán(nőt és férfit egyaránt). Hát annyi élvezet kell nekik, hogy lepontozhatnak valakit!
11.30-as, köszönöm! Hát, igen én választottam, mostmár belátom, hogy a szerelem vak, amikor már lát az ember késő!
Hogy miért nem hagyom el? Mert reménykedem, hogy lesz jobb is, a gyerekeim imádják, és nem szeretném, ha apa nélkül nőnének fel. Nekem apukám ivott, soha nem foglalkozott velem és a testvéreimmel, volt de mégsem volt. Nem akarom hogy úgy éljenek, hogy nincs ott az apjuk, amikor szükségük van rá.
A remény hal meg utoljára!
De nagyon köszönöm mindenki válaszát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!