Van valaki, aki Február 7. környékére nem várja? Izgulunk együtt? ;)
tegnapelőtt 12:27 vagyok
Én nem érzek semmit. Múlthónapban nemvárt előtti héten szédültem, hányingerem volt, nem tudom mitől. Most semmi, max az étvágyam nagy, de az amúgyis nagy már egy ideje, sajnos:( Lehet a terhesvitamintól van, már gondoltam rá, hogy amíg nem pozi addig átállok csak sima Folsav, D, C vitaminra...
Ti hogy vagytok?
Fanni
Kedves Fanni
Én is farkas éhséggel küzdök,és szerintem én is az Elevittől.Megtudnák enni egy lovat :) úgy érzem sosem lakok jól.
Kedves 15ös hozzászóló!
Én is Lh teszteltem,nekem is 23-24 nap volt pozi,az első negatív nap a 25,-e volt.Remélem hatásos lesz,bár mi a munkából kifolyólag csak 24 reggel tudtunk együtt lenni.Így sok reményt nem fűzök hozzá,de legalább arra jó volt,hogy tudjam van peteérésem,és pont a ciklus felénél.
Kedves Kérdező!
Én is folyton ábrándozok,elképzelem milyen lesz majd négyesben,sokszor már azt érzem beteges.Nekünk ez a második hónap amikor próbálkozunk,csak ugyebár ügyes-bajos mert a férjem külföldön dolgozik.Szóval amikor alkalom van,apa nincs,mikor meg apa van,pont nem az a megfelelő hét.Én nagyon bízok most ebben az lh tesztben,remélem beválik.Épp ma bosszankodtam,hogy annyi terhes nőt látok...bár ez biztos eddig is így volt,csak nem volt aktuális a téma,így fel sem figyeltem rá.Én is elég stresszes vagyok,izgulok az eredmény miatt.Szerintem a betegségedből kifolyólag ne izgulj,szerintem semmi probléma nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!