Babára vágyók! Elolvasnátok?
Figyelt kérdés
Sziasztok :) Fél éve próbálkozunk sikertelenül a babával :( Eddig próbáltam úgy hozzáállni, hogy nem fogok számolgatni,hőmérőzni és ilyenek hanem együtt voltunk amikor csak jól esett..hát ez nem jött be.. de azért azokhoz a "szerencsés" nőkhöz tartozom akik nagyon megérzik a peteérés időszakát ( hasgörcs,mellfájdalom,nyúlós nyák) szóval úgy nagyjából betudtam mérni, h mikor a legesélyesebb de sajnos nem sikerüly.. Szóval, elmentem dokihoz aki azt ajánlotta, h ritkán legyünk együtt de a petérés környékén sűrűbben..Január 7.-én megjött előtte sem voltunk együtt.. elmúlt 11.én és kb 14.én össze bújtunk (ekkor már 2 hete nem voltunk együtt) aztán 19.20.22.én is együtt voltunk..viszont úgy kb 3-4 napja reggel pisilés után ahogy kitöröltem magam egy halvàny kis vèr folt volt a papíron.. Lehetségés h a 2 hetes önmegtartóztatás utánI szereykezesbol megfogant a baba? Eddig meg nem volt ilyen.. Jah..és ez szerintem még nagyon nagyon korai lenne de.. ma egésznap szédelgek aluszékony vagyok és émelygek..2015. jan. 24. 18:45
11/11 anonim válasza:
Jó tanácsként írom, ennek semmi értelme, hogy állítólagos/létező tünteneteket rögtön a teherbeesésnek tulajdonítasz, mert csak még jobban rágörcsölsz az egész témára. Ha ennyire aggódsz vizsgáltassátok ki rendesen már most magatokat (ha ez megnyugtat), de fél év teljesen normális idő, nem kell semmi hóluszpókuszt alkalmazni, ha egészségesek vagytok össze fog jönni a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!