Elolvasnátok? Ti is magatokra ismertek vagy csak én vagyok ilyen béna?
Figyelt kérdés
Mikor még terhes voltam olvastam ezt az írást, és végigröhörtem, hogy na ez velem nem fog megtörténni. Nálam rend és precízség volt mindig is. Most egy éves a babám és véletlen ismét a képernyőmre "akadt"...:-)
2009. okt. 9. 22:16
1/6 anonim válasza:
Tetszett.Mind magunkra ismertünk.
2/6 anonim válasza:
Szia!
Én ezt már nagyon sokszor olvastam. Most is beleolvastam a ránk vonatkozó szakaszba, és könnyesre röhögtem magam! Minden mondat illik ránk! Hihetetlen jól össze van szedve, és nem lehet megunni:)!
3/6 anonim válasza:
Régebben a kismama ismerőseimnek kinyomtattam és közösen derültünk magunkon. Kíváncsi lennék a folytatásra is...
4/6 anonim válasza:
Annyival bővíteném, hogy ha választhatsz evés, pisilés, szex vagy bármi! és az alvás közt, aludni fogsz. Pedig én alapból nem szerettem aludni :)
5/6 anonim válasza:
Ez nagyon jó, és tényleg így van. :)
6/6 anonim válasza:
Sziasztok!
Én épp a múlt héten röhögtem rajta szét az agyamat :) Kisfiam 1 éves úgyhogy elmondhatom h nagyon is sok igazság van benne ami rám-ránk illik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!