Elolvasnátok? Csak hogy nagyon vigyázzatok magatokra
32 hetes kismama vagyok,van 1 ismerősöm,aki 7 hónapos kismama és ebben a csúszós időben elcsúszott,de igazából nem ütötte meg magát nagyon,a hasát talán egyáltalán nem.Másnap reggelre viszont pici vérzést észlelt,ezért felhívta a nőgyógyászát,aki behívta UH-ra.A baba meghalt...
Nagyon szomorú és senkit nem akarok ijesztegetni,de ha tehetitek ne menjetek ki ilyen időben,ha mentek,lehetőleg ne egyedül és ha megtörténik a baj,azonnal menjetek orvoshoz,még ha nem is érzitek szükségesnek.Talán ha az említett kismama időben megy,megmenthető lett volna a pici.
Ne haragudjatok hogy nem kérdést tettem fel,de ezt mindenkinek tudnia kell,hogy okulhassunk belőle.Boldog babavárást nektek
Ó szegény... borzalmas lehet! Egy esés otthon is előfordulhat, sajna történnek tragikus balesetek. Egy ismerősöm is azért ment el néhány hónapos terhesen már táppénzre, mert busszal járt dolgozni, ahol a kutya nem figyelte, hogy ő már terhes (pocakja már volt), össze-vissza nyomorgatták, lökdösték, azt mondta neki nem éri meg ez a stressz. Terhesen én is lassítottam a tempón annó, próbáltam mindenre jobban figyelni.
Boldog babavárást neked!
Az esés miatt következett be a baba halála?Vagy szerencsétlen egybeesés?Nem volt előtte semmi gond?Lehet hogy neked sem beszélt róla!Ha meg az eséstől volt,én is még jobban vigyázni fogok...:(Sajnálom!
22h terhes
Szomorú!
Én ezért nem is megyek egyedül sehova már jó ideje, félek az ilyen szerencsétlen balesetektől.
és csak egy pici eséstől
ez nagyon szomorú
Szia!
Jaj, ez nagyon szomorú! Őszinte részvétem az ismerősödnek.
Én sem merek egyedül menni sehova, nem is tudok... De mindig kapaszkodok a páromba, ha megyünk vizsgálatra.
36 hetes ikres kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!