Elolvasnátok? Csak hogy nagyon vigyázzatok magatokra
32 hetes kismama vagyok,van 1 ismerősöm,aki 7 hónapos kismama és ebben a csúszós időben elcsúszott,de igazából nem ütötte meg magát nagyon,a hasát talán egyáltalán nem.Másnap reggelre viszont pici vérzést észlelt,ezért felhívta a nőgyógyászát,aki behívta UH-ra.A baba meghalt...
Nagyon szomorú és senkit nem akarok ijesztegetni,de ha tehetitek ne menjetek ki ilyen időben,ha mentek,lehetőleg ne egyedül és ha megtörténik a baj,azonnal menjetek orvoshoz,még ha nem is érzitek szükségesnek.Talán ha az említett kismama időben megy,megmenthető lett volna a pici.
Ne haragudjatok hogy nem kérdést tettem fel,de ezt mindenkinek tudnia kell,hogy okulhassunk belőle.Boldog babavárást nektek
én nem is értem, miért kapunk ilyen dolgokat a sorstól?!?! ez nem fair... én még a nyújtózkodástól, tüsszentéstől, meg a hányingeres erőlködéstől is folyamatosan parázok, hogy valami kárt okoztam...
vigyázzunk magunkra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!