Nagyon kínos, elolvasnátok? Ugye nem szülök még?
Hallottam, hogy a szülés sokszor hasmenéssel indul. Ma reggel (sőt tegnap este is) közepesen erősen húzódik meg keményedik a hasam, fel is ébredtem hatkor, kijöttem a konyhába, ittam egy kávét, meg egy fél teát, és izé... minden átmenet nélkül elkapott a hasmars, nem hogy a vécére kiérni, de elfogni sem volt időm. Pedig inkább székrekedéses vagyok, nem volt még ilyenem.
Ugye nem szülök ma? 36+4 hetes vagyok!
Szia!
Lehet! Nekem az egyik barátnőmnél pont így kezdődött el a szülése. De persze az is lehet, hogy valami rosszat ettél. Mindenesetre nekem is hasmenésem volt az elején...
Szia! nekem is hasmenésem volt a szülés előtt 4-5 nappal. Sőt barátnőmnek is így kezdődött. Ez természetes tisztulás.
Lehet hamarosan babád lesz!
Lehet hogy készülődik már a szervezet,de miért baj ha meg szülsz ma? Már nem számítana kora szülöttnek.
Nekem tegnap előtt elég erős görcseim voltak van egy szülésznő barátnőm akivel mindig konzultálok azt mondta hogy még 3 hetet bírjak ki utána bár mikor szülhetek most vagyok 32 hetes.
Szia, nem feltétlen szülés jele. Nekem csütörtöktől van hascsikarásom, és azóta megy is a hasam napjában 2x. Egyébként jól vagyok. Csak kellemetlen volt tegnap a tescoban,h. megkellett állnom, egy csikarás miatt, összegörnyedtem, majd elmúlt a fájdalom, és vissza tudtam magam tartani.
31hkm.
Ugyanígy, sőt pontosan ennyi idősen reggel 5- kor hasmenés 4x egymás után és délután 14:25 perckor a kislányomat a karjaimban tartottam. :))
Te azóta hogy vagy? Még egyben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!